Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Calitative" zici? Cum ie ãstea?

Comment

• Pai la bursa ne baneaza daca comentam, aici era ok sa ne dam cu parerea, nu?
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• ok, dati-va

Comment

• Nu luasei tu volanul ala invelit cu piele a lui Dsign? sau nu era pentru masina asta?

Comment

• Ba da, dar l-am luat cu bani. Nu cred ca l-am mai pozat aici. Si era impielitat la Instructorul, din cate cunosc.

Daca n-o dau pana la Paste, ramane in familie pana la pensie.

Comment

• Cat te-ai gandit sa ceri pe masina?
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• N-am zis ca l-ai luat degeaba, ma gandeam doar ca e pe masina si ai uitat sa te lauzi cu el, desi becurile de semnalizare le-ai scos in evidenta.
                Odata cu segmentii ai schimbat si suruburile bielelor? Sau ca si ueliul le-ai refolosit?
                Succes la vanzare, desi nu cred ca cineva care si citeste jurnalul s-ar atinge de ea.
                Last edited by einstein1984; 25 March 2015, 15:12.

Comment

• volanu nu vrei sa il dai separat?
                  sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• L-a maritat deja dupa cate se pare.

Comment

• Volanul este pe masina. nu o dezmembrez...
                      M-am gandit la 3500 euri, dar stiu ca nu iau atat.

Comment

• Ai simtul umorului foarte dezvoltat. Succes la vanzare.

Comment

• Are taxa platita. Daca n-avea puteam s-o dau de pomana

Comment

• Pai o dau pe a mea cu ABS la 2000, plateste cineva taxa 1500 de euro si are masina cu motor si cutie asa cum au iesit din fabrica, amortizoare noi nu sh etc.
                            Nu prea poti baga taxa CU TOTUL in pretul masinii ca iei vreo octavie de banii aia, nemanarita.

Comment

• Eu zic ca merita 4500. Trebuie doar sa-ti doresti asta cu adevarat!

Comment

• Real probabil or fi 3000. Motorul si cutia mea sunt peste stock amortizoarele sunt sh din momentul montarii pe masina..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google