Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...Puneti Filcor)). Nici eu nu m-am putut abtine Razvane).
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• pai sa stii ca nu strica. e singura chestie la care nu mi se pare ca am dat banii pe geam, in afara de frane

Comment

• Hai ca ti-a intors-o asta micu razvane
        Fara Semnatura.

Comment

• pai ce sa faca si el....oricum filtrul meu e mai eficient ca filtrul lui dar ii este lene sa mi-l ceara o tura. i-l las gratis o saptamana.

Comment

• totusi ... cum e cu consumu ?) filcor scade sau creste?
            Last edited by Loganu; 4 October 2010, 18:02.

Comment

• mestere ai cetit gresit. sunt foarte multumit de frane. pana acum am ferit 3 "animale", in general la volan de skoda sh si bmw. parca ii aduna al de sus.....

Comment

• aa da..scuze...m'a culpa...

sa ii vezi pe astia cu golf 3 si golf 4 ce fel de soferi is prin cta..mai ales cei cu nr de bulgaria

Comment

• Spor la modificari si sa nu ti para niciodata rau de un lucru. Asta e ai incercat, daca nu incercai iti parea rau ca de ce nu ai facut acel lucru
                  Last edited by Christnacht; 4 October 2010, 18:05.
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• inca mai incerc si eu sunt multumit. media generala pe bucuresti a scazut cam cu 0.5L, dar am si un sunet frumos la motor. cat despre restul modificarilor, ma gandeam la niste arcuri einach. cochetez cu ideea ca sunt "putin" mai moi decat HR si nici nu se lasa masina asa de jos (doar cu 3-4 cm) ceea ce e destul dat fiind ca mai merg si pe la tara, si pe drumuri rele...

Comment

• E bine ca esti multumit ...si eu eram,insa cand am vazut cum arata SDTA-ul,asa artizanal,nici nu am apucat sa il montez si l-am aruncat.
                      Am pus ceva de la Pilot face cam acelasi lucru,poate putin mai grav sunetul,iar consumul e la fel...
                      Vad ca lumea s-a mai calmat in legatura cu filtrul
                      Numai bine.

Comment

• poate fiindca s-au ambalat cam degeaba de la inceput. sdta-ul a avut un efect instantaneu!!!! a disparut lag-ul cauzat de temperatura mare, iar cresterea in ture este departe fata de admisia stock. ma declar foarte multumit. si elementul filtrant e numai 15 lei

Comment

• Tot sunt curios cum stai cu un Laureate stock 1.4...Cezar?
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Sta mai bine acum ca cesar are jantele mai mari
                            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                            sigpic

Comment

• habar n-am. dar daca aveti cumva suspensii sport pot intelege de ce pierdeam. barca mea nu pleaca asa grozav. am studiat forumu' de suspensii aseara ca ma bate gandul de un weitec sau eibasch. sa vedem finantele..

Comment

• Spui tu ca pleaca mai bine daca are arcuri sport?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google