bineinteles
Easy...... Way Too Easy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am intrebat doar, de ce. N-am facut misto sub nici o forma...
Crezi tu ca are loganul suficienta putere, incat atunci cand pleaca de pe loc, sa mute mai multa greutate pe partea din spate, a.i. rotile din fata sa piarda aderenta? Si asta la 75 de ponei amarati.
Comment
-
Se intampla ca Cezar sa plece uneori mai bine decat mine, e o tehnica la care exersez si eu), deci e loc de mai bine). Si pe ploaie de ce n-ai plecat mai bine desi aveai "cauciucuri noi de ploaie?" iar eu eram cu slick-urile mele de acvaplanam in balti la plecare), imi patina pe a 2-a de parca ce putere aveam).
Comment
-
cumparat astazi "cartus" filtrant pentru filcor. pretul exorbitant de 10 lei era sa ma falimenteze o sa-l montez zilele astea daca mai iese nitel soarele. este facut de "sherkan filters" turcia. mann era 20 de lei dar eu oricum il schimb cam la 10.000. parca s-a "umplut" mai repede ca cel stock, dar fiind complet expus este si normal. sunt curios de diferentele before/after.
Comment
-
Anyway, am schimbat elementul filtrant la FilcoR cu 10 ron (am cerut filtru de dacia1300, se aude cezar?). hartie hummel, producator SerkanFilter Turcia. trage la fel ca la ala vechi, nici nu se simte ca am schimbat elementul filtrant.
In alta ordine de idei, primul Logan "Play". mai lipseste un "sticar" sport......
Comment
Comment