Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cred ca-s numai culbutorii.

Comment

• Daca s-a rupt distributia la 6000 rpm si sunt numai culbutori rupti ai avut mare noroc .... in mod normal se face totul praf
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

• era de ajuns sa schimbi a 4 sa ii dai putin si dupa sa ii dai 3 .......face boc bum bum ))) se deregleaza curbutori ,poate sari cureaua de la punct ,sau sa se rupa ......ai incercat sa atingi 7500 de ture intr-o fraza
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Verifica si tensiunea curelei de distributie.Bine ar fi sa o schimbi, chiar daca nu e sarita dar de slabit s-a slabit sigur.
          In caz ca ai cureaua sarita si supapele strambe, chiar daca sunt 2-3 sau 4 schimbale pe toate 8, rectificate si ele si scaunele.
          AG 16 Y M A

Comment

• masina merge chiar si asa. nu sunt supape rupte. doar culbutori slabiti. distributia e la locul ei, cutia si ambtriajul sunt ok!

Comment

• E ceva putred la mijloc... unui prieten cu o Solenza 1.4, i s'a rupt distributia la max. 20-30 km/h si i'a indoit supapele.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• distributia e la locul ei, te asigur. chiar am mai facut 3-4 km cu masina pana la service fara nici o problema. suna a "trabant"

Comment

• imi pare rau razvane pt ce ti s-a intamplat, se mai intampla ... ii pui 1.6 acuma ?
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Cureaua de accesorii cum e?
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ????cine s-o fi uitat la ea...

Comment

• In caz ca se mai intampla si a2a oara nu o sa mai mearga.Lafel si la mine..prima data nu a avut nimci..nici culbutorii, a2a oara a sarit.D-asta scriam sa verifici tensiunea curelei chiar daca e la locul ei.
                        AG 16 Y M A

Comment

• daca ai vreo idee cu motorul si iti mai trebuie piesele alea astept un mesaj si poate gasim un pret bun pentru amandoi

Comment

• Masina sta pe bara vreo saptamana si apoi intra la schimbare interne motor, chiuloasa, etc. am ales sa iau un motor absolut complet (pretul de achizitie va fi cam de 1000ron), de pe care sa mut totul in blocul meu. stie cineva cotele motorului 1.6 e5 de 85 cp? ma refer la cursa/alezaj. chiuloasele oricum sunt intarite/pregatite pentru bioetanol incepand cu anul 2009, ca asa se lauda Dacia. Defectul in sine este ruperea filetelor prezoanelor rampei de culbutori, relativ usor de reparat din cate am putut intelege. Chiuloasa mea, cat si internele, le dau in cel mai rau caz la fier vechi, recuperand cafeaua bauta in timpul lucrarilor.

Va propun, asadar, transformarea topicului meu, pentru o saptamana, intr-un topic tehnic, unde vom analiza si "demonta" miturile montarii unor alte interne pe blocul stock. Doresc si sfaturi pentru scoaterea catalizatorului, eu avand in plan sa pun in locul lui o bucata flexibila de toba (ca la Opel, sa zicem). softul va ramane de 1.4, urmand ca la momentul potrivit sa apara un soft pe dyno. Masina NU se prepara pentru liniute, curse, etc, si daca ocazional plecam mai tare de la semafor se va considera un pamflet si atat. In teorie, se pastreaza axa mea de 1.4, pentru mai mult cuplu pe turele joase.

Comment

• uite niste date despre motoare si implicit alezaj si cursa.

Da si tu mai multe detalii despre motorul cumparat. cati km a spus ca are? de unde l-ai luat.
                              Attached Files
                              Last edited by o8MeLC; 17 November 2011, 22:12.

Comment

• nu l-am luat inca, e doar promis deocamdata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google