If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tocmai asta vroiam sa-ti zic. Daca lungesti tija aia lunga, nu rezolvi absolut nimic. Eu , cum a facut straulea am scurtat bratul mic de la stergatorul din dreapta. Astfel, cursa stergatorului din dreapta e mai mare si vine mult spre sofer.
se lungeste tija care basculeaza. iti garantez ca merge. indoirea altor piese este usor barbara si inutila
vezi ca exiasta How to un thread dedicat
@ razavan 24 mm ai pus tu ? eu cat am pus ca nu mai stiu ? este al naibii de importanta marimea cu care se lungeste. daca sunt stergatoare mai lungi se da totul peste cap
Daca ai putine cunostiinte de geometrie, o sa-ti dai seama ca daca marsesti acea tija, nu vei creste cursa stergatorului. Cursa este aceiasi, doar ca s-a deplasat cu cateva grade. Aceiasi deplasare putea fi facuta si prin modificarea pozitiei staergatorului din dreapta. E o problema simpla de geometrie plana.
aprox. 6kg eu plus 2 jante (cu tot cu cutie) 96 kg. doar eu, 84. cred ca-s destul de usoare. au venit la pachet cu prezoane (asemanatoare cu alea de Logan), capacele, si inele de centrare. abia astept sa le pun gumele. alea stock cat au?
n-am cantar asa exact. una singura 6kg, verificat adineauri. dar e cantar de oameni, nu electronic spitele sunt subtirele, cred de aia cantaresc putin. nu-s asa pline ca alea stock. parca "de la 1km" seamana o idee cu ceva ats-uri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment