Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din punctul meu de vedere, fara suparare, jantele sunt urate... Daca tie-ti plac....
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• din ce in ce mai multi prefera jantele de vitan , fara suparare .

Comment

• pentru ca e noi bre .....nu ca ale noastre Secondhand
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Decat sa bag 1200 in sh-uri re-re-re-facute, deocamdata prefer noi. Et-ul este 40.

Comment

• Daca tot ai luat noi, puteai sa iei 7j, nu e mare diferenta dar se simte. Sper doar sa nu pui gogosile de fabrica!
            sigpic

Comment

• sigur ca pe alea le pune ... te-am trimis la sursa ATS-urilor mele si nu ai luat nimic de acolo ...unde sunt zeci de modele...alea nu erau nici una re-re-re ...dar alegerea ta este alegerea ta
              Last edited by cos_min_i; 11 April 2012, 09:01.

Comment

• ce am gasit eu efectiv nu meritau banii. Mai ales ca vroiam ceva pe negru. Decat megadrive sunt mai frumoase.

Comment

• asa arata pe masina.
                  Attached Files

Comment

• si la tine a plouat cu kkt ?

Comment

• la tot Bucurestiul

Comment

• Sunt frumoase.. mie imi plac.

Comment

• Sincer nu stiu ce ploaie a fost asta dar de dimineata cand m-am dus la masina zici ca fusese la Dakar...

Comment

• A fost un nor de praf adus de prin desert etc.
                            Si in arges lafel au fost masinile, pe cele albe se vedeau pe la marginile usilor, portbagajului ziceai ca au rugina, un praf caramiziu asa.
                            Imi plac jantele razvan, niste cauciucuri mai mici in talon si o folie pe geamuri cred ca ar prinde-o super.
                            AG 16 Y M A

Comment

• Nu stiu daca voi pune vreodata folie pe masina. imi place asa cum e acum. cauciucurile sunt dimensiunea standard, dar din cauza janteor negre, par mai mari.

Comment

• DISLIKE mai bine arata cu jantele stock .....pacat de banii aia ...mai bine iti faceai serpi,sau mai rau axa )
                                PS :imi place ca arata joasa
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google