Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by retro 590 View Post
    Si eu ziceam la fel cand am pus toba..."fara silencer este iadul pe pamant "
    O sa vezi dupa ~1 luna ca nu o sa ti se mai para ceva spectaculos) Eu am momente cand merg fara silencer si mi se pare ca nu urla deloc...parca as vrea mai tare)
    E normal, dupa expunere prelungita la zgomote puternice scade auzul....
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
      este evacuare stock...sport. sunetul cu catalizator este mult mai "bland", ceva gen bmw sau maseratti stock, un huruit placut si domol. fara silencer este iadul pe pamant

la service unde am montat flexibilul si catalizatorul "m-am intrecut in tobe" cu o pisicuta de bulgaria ce avea 2 tobe si se lauda ca are zgomot frumos, razand de toba mea (nu a vazut ca-i pus silencerul). dat jos silencerul si "l-am invatat minte"
      Hai bre cum sa sune ca un maseratti....

Comment

• Maseratti ? Doar atat ? Pana nu ajungi la nivelul Aston Martin,Bentley...nu te lasa.
        Cromul ala de la geamuri ?! Pare in regula ?! Jos cu el,sfatul meu.
        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Originally posted by einstein1984 View Post
          E normal, dupa expunere prelungita la zgomote puternice scade auzul....
          Daca si asta e zgomot puternic...
          Oricum...multumesc pt aluzie sa stii ca inca aud foarte bine..in ciuda aparentelor ;)
          On: intr-adevar...cromul ala parca nu-si are locul....
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Daca pui serpisori + traseu marit o sa urle ca un Chevrolet Corvette!
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Arata bine si masina ta dar da jos cromul ala!
              Sa te caraie sanatos

Numai bine!
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• cromul isi are locul, fiindca se asorteaza cu jantele. cui nu-i place il invit sa nu se uite

Comment

• Poata suna cu siguranta ca un Maseratti (asta e vreun model chinezesc, ceva?!), dar ca un Maserati, niciodata!
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• vreau un filmulet sa aud si eu sunetul unui maserati din motorul unui renault )

Comment

• Era o metafora
                      Nu are cum sa se auda niciun bmw, lamborghini sau altele ca una dintr-aia.
                      Are un sunet specific, unul dintre cele mai frumoase.

La logan doar paraie si face galagie. Asta nu inseamna ca e vreun sunet sport melodios. Galagie!

Comment

• No replacement for displacement!
                        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Ca sa impacam pe toata lumea, are un sunet "sportiv" si gata. In alta ordine de idei, primele placute Fermit pentru VAN si-au gasit locul in etrierii mei. dupa ceva "calcare" voi posta impresiile. prima impresie este ca, la rece, prind mai bine decat greenstuff-ul

Comment

• poze din timpul schimbarii, poze cu discurile easy-check, poze cu placutele fermit in etrier.
                            Attached Files
                            Last edited by razvanamza; 16 May 2013, 10:21.

Comment

• unde ai mai gasit piesele astea ...

Comment

• Si mai era o poza cu mecanicul in actiune, care facea cat toate pozele la un loc. Aceea unde este?...
                                Stock is boring...
                                My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google