asteptam impresiile, tare sunt curios.....
Easy...... Way Too Easy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu nu inteleg de ce va dati cu parerea si desconsiderati placutele fermit. ati folosit asa ceva ??
sa va dau un exemplu: pe microbuzul care lucrez, am dat jos placutele OEM VAG marca Brembo (cumparate de la Porsche) care nu erau nici macar la jumatate, am montat fermit si frana sa imbunatatit radical
Comment
-
placutele au fost 70 de lei, mult mai calitative decat asam sau autospeed, de care era plin vitanul. pretul este mai mic decat al placutelor ferodo, deci nu ma astept la performante similare. Placutele sunt totusi omologate RAR (oare asam or fi?), deci au fost incadrate ca fiind "in parametri" chiar prin masurare, nu doar ochiometric.
materialul seamana izbitor cu cel al placutei fdb845, foarte laudata aici pe forum. masa este granuloasa, cu urme de alama. ce am observat primul lucru este ca nu scartaie, si au un strat de plastic anti-zgomot pe partea cu etrierul..
Rog userii care nu au mai folosit niciodata un produs de acest gen sa se abtina, si voi aprecia parereri, chiar si negative, de la cei care au mai folosit. este un "experiment" din buzunarul propriu, deci nu voi lauda un produs prost, dar voi lauda excesiv (oare nu asa facem toti?) un produs care ma va satisface. azi ma duc sa le "calc".
Putin offtopic, am mers aseara cu un Sandero dizăl (90 cp), ale carui frane stock erau foarte decente. cu prima ocazia voi investiga tipul placutelor.
Comment
-
uhhh...mai ai putin si dai si-o palma ) Nu te supara Razvane, dar lumea e cam sceptica cand vine vorba de "experimentele" tale ex :Filcor, motor 1.4 cu interne de "v8 ", croamele si tot asa ..
Pana la urma tie sa-ti placa...restul dau din tastesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
pe langa inele si display pe negativ, mai e ceva legat si de butonul de avarie?...
meseria mea fiind aceea de paparazzi, am reusit sa fac rost de poza despre care vorbeam un pic mai sus:Attached FilesStock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
N-ai raspuns... inele de prafster? Si btw, a devenit parte integrata din corpul tau bluetooth-ul? )"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
raspund eu, daca nu e cu suparare
inele de PH2, care in combinatie cu serigrafia neagra, display-ul pe negativ si culoarea turcoaz arata foarte placut, chiar deosebit as spune!
pun si o poza in care nu mai are casca bluetoothAttached FilesStock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
Comment