Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amandoua, tigar?
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Dunlop winter sport?
      sigpic

Comment

• Yokohama ?
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• o sa faci 4 pagini de posturi cu nume de anvelope !
          sigpic
          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Doar asa mai face si el posturi pe thread
            sigpic

Comment

• Va spun eu sigur ce anvelope sunt;)
              Sunt de iarna!)

Comment

• 360 toate . noi, cu garantie! si evident, sunt de iarna

Comment

• 360 toate 1? sau toate 2 sau toate 4?)

Comment

• In pret era inclusa si rezerva?
                    sigpic

Comment

• la banii astia kormoran
                      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Caterinca asta de topic se va inchide, daca se va continua in ritmul asta.

Razvane, daca vrei sa (mai) atragi atentia, mai corceste un motor, lasa resapatele!
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• va zic eu ce anvelope sunt astea, sunt marca "Black Friday" ! ! !
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• Dragi moderatori, nu stiu ce va deranjeaza pe voi cauciucele mele. La altii cand se scriu 10 pagini de offtopic nu-s probleme

Ca sa devoalez misterul, sunt cauciucuri Radburg Power Alpin 3, luate din Carefura, de black friday. le-am si montat azi. numai un cauciuc a cerut peste 100g de plumb, restul au fost mai "ok". Daca bate sau mi se pare suspect, il voi schimba pe garantie, am 2 ani. La banii astia, luam o singura anvelopa premium .Detalii prea multe n-am in legatura cu performantele, doar ca e mai greu de dat scart cu tr.2 si franeaza o idee mai bine decat Conti de vara. Vedem prin nameti cat de bune or fi...

Amestecatura de motor face bine, i-am pus de curand ulei aral 5w-40. Fara sa stiu de ce anume, am avut mereu o pasiune pentru marca asta de ulei. Fata de q8 5w30 nu simt mari diferente.

Aaaaa, sa nu uit! Care aveti pe acasa un capac de janta Speedline Vega, dati un pm..

Comment

• Pt capac doar pe renoforum /sectiunea R19 ...astept poze cu speedline
                              sigpic
                              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                                Dragi moderatori, nu stiu ce va deranjeaza pe voi cauciucele mele. La altii cand se scriu 10 pagini de offtopic nu-s probleme
                                Cand sesizezi offtopic, dai report, nu te plangi cand ti se atrage atentia. Termina cu reprosurile, ca nu vreau sa stau sa-ti vanez posturile ca sa-ti demonstrez ca iei ban in doua zile!
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google