Vai, Niki, daca as da report la toate minunile as pierde ore. Am lucruri mai bune de facut cu timpul meu. Daca te deranjeaza asa tare thread-ul meu, n-ai decat sa-l inchizi si sa-mi dai si ban pe viata. Pe bune daca ma deranjeaza cu ceva. Credeam ca-i o comunitate libera, nu comunismul de pe forumul marcii. Deci, daca consideri de cuviinta ca sunt un perciol pentru acest forum, procedeaza cum doresti! Daca si pe propriul meu thread am ajuns sa fiu offtopic
Easy...... Way Too Easy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Razvane, tu ori esti... neintelegator, ori te prefaci?
Vrei sa tai si sa spanzuri pe topicul tau, te duci dincolo. Aici accepti regulile precum toti ceilalti.
Nu stiu ce e asa mare smecherie pseudo-sondajul ala al tau, despre niste anvelope no-name.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
smecheria era sa constat daca lumea a mai pus mana pe asa ceva, si am constatat (cu surprindere) ca nu. De ce e o asa mare problema? pe topicul lui AlexPeed, cand a spus ca a modificat ceva, a durat ceva pana a dat raspunul, dandu-si fiecare cu parerea exact ca aici. N-am vazut sa-l certe careva ca "a indraznit" sa faca poll.
Exact ca apreciam atitudinea de aici versus forumul celalalt, nici nu vroiam sa fie ca acolo. dar e o regula nescrisa ca pot sa-mi prezint masina cum vreau, daca tot e topicul "meu". Daca nu e voie, inchidem taraba si gata. poate trai lumea si fara sa vada caruta mea, nu-i suparare...
Ba chiar cer inchiderea topicului! Daca am vreo modificare de aratat, am s-o arat pe unde e voie. Happy?
Comment
-
Originally posted by razvanamza View PostVai, Niki, daca as da report la toate minunile as pierde ore. Am lucruri mai bune de facut cu timpul meu. Daca te deranjeaza asa tare thread-ul meu, n-ai decat sa-l inchizi si sa-mi dai si ban pe viata. Pe bune daca ma deranjeaza cu ceva. Credeam ca-i o comunitate libera, nu comunismul de pe forumul marcii. Deci, daca consideri de cuviinta ca sunt un perciol pentru acest forum, procedeaza cum doresti! Daca si pe propriul meu thread am ajuns sa fiu offtopic
Numa bine .sigpic
Comment
-
Multumesc, MAT, dar nu-i niciun concurs. E vorba de niste "drepturi" care uneori sunt putin incalcate pe aici. Moderatorii au voie sa taie si sa spanzure, dar nu sunt obligati sa faca asta! Nu cred ca aici incalcam vreo regula, chiar am citit regulamentul ala candva. Imi place forumul asta, dar daca se ajunge la abuzuri, renunt fara resentimente. Sunt atatea forumuri auto pe lumea asta, incat nu-i bai sa trec la altul. Cat despre prietenii de pe forum, cu ei pot vorbi oricand. Si la telefon, si prin alte parti. Iar pasiunea pentru Logan nu dispare daca iei ban sau ti se sterge vreun topic
Mediul meu de lucru (banking) are reguli inzecit mai stricte. Cu atat mai mult cu cat vorbim de bani gheata in cantitati sa spunem...mari. Chiar si acolo, exista o marja de "ok" in anumite situatii. Regulile se respecta, dar legea nu se face cu buzduganul. As putea spune fara indoiala ca e mai multa severitate aici, unde nimeni n-are de castigat nimic, decat acolo, unde daca dispare o bancnota, e problema mare!
"Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi!" - M. EminescuLast edited by razvanamza; 26 November 2013, 08:33.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Post360 toate . noi, cu garantie! si evident, sunt de iarna
Alea sunt niste jeguri resapate in Romania.Last edited by einstein1984; 26 November 2013, 16:26.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostDe ce minti? Anvelopele noi nu se fac din deseurile unora vechi; se fac din materii prime gen cauciuc sintetic, cord, latex etc.
Alea sunt niste jeguri resapate in Romania.
Ca sunt jeguri sau nu, vedem dupa ce le incearca in iarna asta.
N-as spune ca resapatele sunt jeguri.
Comment
-
Ai vazut bucati de banda de rulare de la anvelope de camion explodate pe autostrada? Daca da, alea erau anvelope resapate. Anvelopele noi nu se delamineaza , nici daca fac pana de la sub/supraumflare.
Pentru camioane o fi ok resaparea, la alea o pana nu e un incident asa grav (viteze mici si multe roti in afara de puntea fata), dar la turisme nu sunt de acord cu folosirea de astfel de anvelope.
100 de g de plumb pentru a echilibra o roata mi se pare enorm daca janta nu e stramba sau turnata cu alevola pentru senzori de presiune, daca e doar din vina pneului ala l-as numi rebut, nu resapat. Janta si pneu nou de calitate se echlibreaza cu maxim 10g;Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Exact asta am vrut sa punctez, Cezar. la bani de 1 cauciuc premium, am luat tot setul. Cadou echilibrarea la un service partener, iar plumbii sunt adezivi. Pur si simplu nu merita sa bag peste 1000 de lei in niste cauciucuri pe care le voi folosi mult prea putin. Pe deasupra, am si masina de serviciu, echipata cu BfGoodrich, deci dac am nevoie vreodata de viteze supersonice, o iau pe aceea. Oricum 100km/h este ok pentru drumurile noastre, iarna. Singura mea doleanta era sa aiba "carne", iar la sh gasesti numai slick-uri, la pret chiar mai mare!
Drumurile mele de iarna sunt in general la parinti, unde n-am de ce sa ma grabesc, iar daca drumul este inzapezit, iti trebuie tanc
Comment
-
Eu n-am dat 840 de lei pe 4 anvelope de iarna pentru ca le folosesc 3000 de km pe an, ci pentru ca o data in aia 3000 de km ma pot salva de o reparatie de caroserie sau de a lovi vreun pieton. Pe principiul asta de ce sa dau 2500 de euro pe o masina care o folosesc "putin"?
Apropo de resapate, michelin resapaeaza anevelope de camion dar nu de autoturism. Bridgestone si continental idem, pirelli idem. Oare de ce astia care respaeza anevlope de tursime sunt niste fabricute obscure si nu intrea si marii producatori in bussinessul asta?
Poate pentru ca nu poti obtine calitatea necesara?Last edited by einstein1984; 27 November 2013, 11:12.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment