Originally posted by Mikelangelo
View Post
Easy...... Way Too Easy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Eu le-am primit o data cu masina, deci pot spune ca-s de origine. Oricum nu au gaurele ca ale din targ, acolo la mocheta. Filtrele romcarbon sunt bunicele, eu oricum schimb totul la 10.000 de km. Filtrul de aer si cel de habitaclu le schimb la 5000 numai de romcarbon. dai putin, dar fac acelasi lucru ca alea scumpe.Last edited by razvanamza; 14 March 2010, 14:00.
Comment
-
nu scrie absolut nimic. La unii scrie Logan, la mine nu scrie. Este posibil ca proprietarul anterior le-a schimbat cu unele de targ. Nu conteaza, sunt foarte bune si asa. Bara este nevopsita fiindca a fost vopsita "calitativ" si s-a curatat toata vopseaua la spalatorie. Urmeaza sa o revopsesc. Integral!
Comment
-
ce bieleta antirasturnare? de diesel 85cp?
Comment
-
Wish me luck.......maine urc pe masina o caseta servo nou-nouta cu tot ce trebuie. Multumesc Florin_DNF.
Si apropo de MPI, se misca excelent, si consumul in oras a scazut in conditii de mers alert, uneori forja. Depinde cat de mare e urgenta pe unde ma duc. Dupa cum stiti, serviciul meu este intretinere calculatoare, deci pot spune ca am o Ambulanta Electronica .
Comment
Comment