Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frane noi, bielete noua, capitonaj capota. multumiri de montaj lui cosmin_i al nostru. poze pe seara.

Comment

intre timp nimic spectaculos, am avut o statie a firmei in "probe" de dragul lui sefu', sper sa-mi iau tot jopix omega, daca nu ceva cu autosquelch. mai sap eu putin. un ornament de toba dragut...

sambata ne vedem la poli.
      Attached Files

Comment

zi-mi si mie te rog frumos cu ai pus a doua plafoniera, din ce am inteles ai pus-o in spate, explica-mi si mie tot ce ai facut, multumesc,
        sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

e usor de explicat: singurul loc din spate unde incape este fix in spatele traversei (de unde incepe sa urcea iar tavanul ). poti sonda cu un ac lung, sau o andrea subtire "adancimea" plafonului, si vei constata singur ce si cum. pentru gaura, am pus capacelul, am trasat contur cu un creion, si am decupat cu 1mm in interior (ca sa stea fixa bine). legaturile electrice se fac cu mufa audio de cdrom de calculator (cu 4 pini), iar la plafoniera originala se adauga firele in mufa existenta.

Comment

frumos gri cometul...bafta la tiuning...si eu am unul si vreau sa i schimb culoare pavilionului...
            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

sa nu-l faci negru. doar alb sau argintiu. te sufoci vara

Comment

a mai rasarit un capac filtru de aer original negru, dar care e posibil sa dispara

Comment

salut ,frumoasa masina ,culoarea numai zic! spor la tunnarit in continuare

zi si mie de unde ai luat discurile si etrieri de van si pret. eventual PM
                  GYANNY

Comment

montajul s-a realizat la al nostru cosmin_i. cat despre achizitie vorbesti tot cu el dupa ce iti spune pretul montajului. sunt piese de calitate, de origine ;) te asigur eu. da-i un PM ca n-o sa-ti para rau. lucreaza ieftin si bine.

Comment

Ca tot ti-ai luat vreo 3 filtre minune, uite codul cand vrei sa le schimbi: RomCarbon FA P772/A.

Comment

am vorbit un inventatorul la telefon. cu Corneliu Birtok Baneasa. Chiar nu ma intereseaza ce filtru e acolo daca isi face treaba. si poate data viitoare nu mai amestecati treburile personale cu administrarea forumului. unii oameni mai incearca sa glumeasca...

si mi-a zis si el codul. numai ca nu e NUMAI ala. alte modele contin alte dimensiuni de filtru. doar ca ala cu filtru "de dacie" e ala ieftin la promotie. get it?
                        Last edited by razvanamza; 19 May 2010, 19:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu am incercat sa-ti fac un favor si sa te pun in tema. Tu poti sa cumperi ce doresti, ca doar sunt banii dumitale, nu ai mei.
                          Insa eu sunt curios cum intra alta dimensiune de filtru, in carcasa aceea.

Comment

carcasa aia e "reglabila", in functie de ce ii pui inauntru. in pozele de pe site se vede ca sunt mai multe tipuri montate, unele cu filtru "de dacie", unele cu filtre mai scurte. de ce nu ma lasati dvs. sa incerc ceva. domeniul din care fac parte, adica fizica, sustine aceste filtre, datorita faptului ca teoretic sunt bune. chiar nu conteaza ce tip de filtru este, atata timp cat sis face treaba. mie mi se pare un filtru"sport" de hartie si cam atat. important este, repet, sa-si faca treaba. nu puteti sa psuneti ca un cost de productie nu este de macar 100 de lei pentru a-l aducel a modul in care arata. trebuiesc matrite, filtre, acel cot siliconat, plasa, si manopera de montaj.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google