Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a si recunoscut nenea ala ca medalia nu-i pentru filtru. oricum nici sdta-ul nu mi se pare mare chestie. ideea e ca este frumos facut, nu artizanal cum mi-ar iesi mie. si vreau sa-l modific!

si oricum am sa-i returnez doua filtre, ca ceilalti doi nu au apreciat zgomotu'

consumul este ca si pana acum. ar fi fost prea ciudat sa scada . vedem la final de tot consumu'
    Last edited by razvanamza; 24 May 2010, 21:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
      acelea sunt filtre, cum le spune si numele, SPORT. asta e un filtru de hartie (deci nu bumbac, care se spala si se unge etc etc), care are pretentia ca face cam acelasi lucru ca unul sport. zgomotul e la fel, puterea tot pe acolo. daca nu ma crezi intreaba-l pe MCD care PIERDE cai cu anumite filtre sport, chiar si renumite. acuma stiu ca are sport in carcasa de fabrica, deci trage singur concluziile. iar la el se simte orice variatie, oricat de mica!
      ii pierde si ii castiga de la o zi la alta
      eu am auzit de la niste meseriasi de astia , tuneri adevarati ca se castiga cai de la termostatul de 16v ... tragea mult mai tare masina .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• cumva temperatura motorului 16v e mai mare? poate are totusi o explicatie datorita randamentului de ardere.

Comment

• mai are rost sa spun ca e acelasi termostat ?) si ca deschide la fel ca restu ?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• hihi. atunci e vraja . am sa incerc totusi sa-i dau mult aer rece. ca daca-i dau cald e mai puturoasa da consuma putin, ca iarna nu-i ca vara

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
              deci: cine are 1.4 mpi remapat si suspensie stock pe laureate ne dam si vedem. se vede cel mai bine la reprize!!!
              Sa ma chemati si pe mine chiar daca nu indeplinesc criteriile).
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• m-as baga si eu....stock cu jante grele
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• spuneti cand siu ne dam. dar nu pe kiselef ca ne leaga astia

Comment

• Pe Magheru
                    Sa faceti si voi o mica filmare ,poze.

Comment

• acum vreti si demonstratie, sunt multe diferente care pot sa schimbe rezultatul final, densitate ulei, presiune pneuri, cata benzina ai in rezervor si multe altele.
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• pai putem sa facem presiunile la o benzinarie si plinul. asa eliminam diferentele.

Comment

• Parerea mea e ca voi nu aveti ce face, lasati masinile asa cum sunt conteaza ca una fuge mai tare si alta nu?

Comment

• pai conteaza sa vedem daca e bun filtrul "filcor"

Comment

• Razvane, alearga-te putin cu AlexSpeed, ca el imi da o masina max.

Comment

• filcor asta e minunat.. tocmai am facut un dino test si am 111 cp NOT

ps: si eu zic ca trage un pic mai bine pe ture mici..chiar as fi curios de rezultat.
                                Last edited by mumus; 25 May 2010, 18:43.
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google