Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai alexpeed sa fie. numa ca nu am mai facut liniute. deci unde ne alergam?

consumul se mentine bun
    Last edited by razvanamza; 26 May 2010, 00:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Razvan ramane sa vorbim, locatia este de obicei cea clasica, nu ne leaga nimeni.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• sa-mi scrii pe pm ce si cum

Comment

• a fost si o tura cu alexpped, care m-a batut calumea . are experienta, suspensii sport, si niste monstri de cauciuce plus greutate in portbagaj, dar mi-a dat cam jumate de masina cu aproximatie, la tura a doua. la prima tura am ratat rau startul si s-a dus mult de tooooot...mai rmeaza ceva teste edificatoare. iar in zona in care acest filtru lucreaza (2000-3000 rmp), la liniute nici nu s-a cunoscut . sa vedem cum merge impotriva unei masini 99%identice . am sa am si plinul facut.

Comment

• se pare ca am ceva probleme la ambreiaj, care era reglam cam "sus". am sa mai gadil la el..

Comment

• Gresit spus probleme, (aici se citeste scuze si lipsa de experienta) deci ar fi mai bine sa spui ca nu era reglat pentru eficienta si uzura minima. Spor la adaptat la noul stil de condus dupa ajustarea pedalei. Eu o am de ceva timp si va fi sigur diferenta.
              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• ambreiajul a fost "pus la locul lui" astazi. m-am obisnuit instant, fiindca am la munca un renault clio 1.4 16v cu reglajul identic. pe seara am facut ceva demaraje, cu masina bineinteles plina. Desi era si sotia in masina (se simte chiar daca are vreo 50 si ceva de kg), masina trage bine de tot, mult mai bine fata de alaltaieri . sunt deschis la provocari cu 1.4 remapate, eventual si filtre sport. evacuare am stock, suspensii stock. se stieeeee!

Comment

• Frumoasa masina.De unde ai facut rost de jantele sinaia?

Comment

• de la mine. razvan a luat ,,potul" cu jantele.

Comment

• si niste cauciuce super, by the way

Comment

• ...gata ,te-ai vindecat?
                        Cum mai merge filtrul?I-ai pus ceva pentru aer ceva gen sdta?Eu la mine nu il vad pe unde l-as pune(racordul)...din cauza AC-ului.

Comment

• filtrul e la locul lui, si astept sdta+ul pe vreo maine. sa vedem ce iasa

Comment

• Vreau si eu o poza cand o fi sa vedem unde loc

Comment

• noi astia asupriti....dar nu de consoarta

Comment

• de curiozitate ce mai e si ala sdta ? o poza ceva ? ce face ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google