If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu ai vrea sa stii Dupaia o sa iti vina idei critice
@razvanamza astept sa vedem cum vine la tine...la mine vad ca deja cam intarzaie,dar nu e graba.Insa e necesar,cand dau drumul la AC dispare tot efectul filtrului, parca mai ceva ca inainte
E sistemul dinamic de transfer al aerului-ala cu Geneva(scrie acolo),ma mir ca nu ai auzit,ca de criticat ai criticat,dar nu mai stiu ce...deci nu stiu daca te intereseaza...da' mai stii?
SDTA este cel care aduce aeru' de afara. si viorelu', al tau ajunge maine am vorbit cu radu astazi. al meu poimaine
pentru curiosi!!!
cineva dragut a sters linkul. nu faceam reclama, dar oamenii vor sa stie ce este ala un sdta si acolo au ocazia. am sa incerc sa dau un link direct. il caut in seara asta.
Last edited by razvanamza; 22 June 2010, 09:56.
Reason: Automerged Doublepost
A sosit aseara
Cineva dragutz cred ca se teme de ceva(reclama care ar afecta vanzarile de la buticurile de pe loganclub...sau ceva de genul) altfel nu este de inteles atitudinea asta.Dar asta este...ne conformam,mergem inainainte cu oameni din acestia,altii de unde.Macar poate s-a lamurit marx ce e cu dispozitivul cenzurat
este exagerat pentru aglomeratie! dau 5000 in treapta I apoi sa pun frana ca este urmatoru' semafor? ma bucur ca stiti sa faceti misto, dar uite ca pe drum conditiile nu pot fi mereu optime pentru "blana". si nu mi se pare mult 12, cand cu filtrul stock si fara remapare imi afisa 14, anul trecut....si nu mergeam asa "intepat". probabil cei care scoateti 10% cu blana mergeti doar noaptea sau evitati cat puteti zonele aglomerate. eu uneori trec pe unde este coada mai mare. stati linistiti, de nevoie fac asta!
Modificari noi? Te-am vazut acum o saptamana cand mergeai spre Carrefour Grand arena, eu prinsesem semaforul de la Brancoveanu cu Luica, ne mai luam odata din mers)).
am mai reglat putin ambreiajul, filtrul e la locul lui, in curand cred ca schimb elementul filtrant ( foarte scump, 15 lei ) pentru comparatie. ciudat sau nu, consumul care a scazut este cel de forja (adica peste 3500 de ture). deja incep sa simt nevoia de shortshifter si suspensii joase cat despre mers "cuminte", mai bine ma spanzur.
m-am luat din mers cu un polo model 2003 cu motor 1.2 (habar n-am putere), dar il mancam pe paine ne-am dat 4 semafoare (de la lujerului la eroilor) si ii dadam cam 2 masini pe 400m. la un moment dat, din mers, am sarit juma' de masina instantaneu cand s-a apropiat de mine. m-a intrebat cu naduf daca am alt motor .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment