If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e bine ca pasla nu e d-aia de saltele spor la treaba.
ceva intrebari... cat reusesti sa pui insonorizant in usa? adica doar in dreptul difuzorului? materialul asta la caldura nu are tendinta sa se "scurga" de pe usa?
nu e dáia de saltele. Usa se imbraca de sus pana jos. lucrezi cu bucati mici, tabla bine degresata, incalzesti adezivul si streci cu o carpa bine peste. daca este intins bine si lipit cum trebuie nu cade.
daca o vezi din laterala nu e bine, jantele au alta culoare acum si nu se pupa cu restul. pun colant cum este pe grila si va fi mult mai bine. Nu-mi place in 3 culori, 2 sunt suficiente.
ma gandeam sa-i fac si pavilion negru si eleron. dar nu am nici o poza de sus sa-mi fac o idee. daca fac rost de asa ceva apelez la tine sa dai o culoare in ea
Last edited by chroma; 8 April 2014, 11:03.
Reason: Automerged Doublepost
tapiserie pavilion noua (neagra), a 2-a plafoniera montata, vopsit negru manere viraj, clipsuri fixare, ornamente montanti A si B (palsticele parbriz si plasticele stalpi mijloc). sar'naa de ajutor Leo si Alex. pozele slabute calitativ la terminarea lucrarii si nitel prafuite plasticele alea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment