MSR- Putin Altfel...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sorin1983 View Post
    e bine ca pasla nu e d-aia de saltele spor la treaba.
    ceva intrebari... cat reusesti sa pui insonorizant in usa? adica doar in dreptul difuzorului? materialul asta la caldura nu are tendinta sa se "scurga" de pe usa?
    nu e dáia de saltele. Usa se imbraca de sus pana jos. lucrezi cu bucati mici, tabla bine degresata, incalzesti adezivul si streci cu o carpa bine peste. daca este intins bine si lipit cum trebuie nu cade.
    Originally posted by B-53-SDP View Post
    Cel mai frumos Sandero vazut pana acum. Felicitari.
    mersi, nu e cel mai frumos, se lucreaza inca sa ajungem la performanta asta. e chiar urat

Comment

• Cateva poze si de la mine !!
      Attached Files

Comment

• Ce e cu gri, ar da mai bine in negru.
        Attached Files
        Last edited by andrei_mircea; 8 April 2014, 00:20.
        My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• urmeaza colantare din gri in negru

Comment

• Eu zic sa o lasi asa ca arata foarte bine.

Bine este parerea mea si atat.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• daca o vezi din laterala nu e bine, jantele au alta culoare acum si nu se pupa cu restul. pun colant cum este pe grila si va fi mult mai bine. Nu-mi place in 3 culori, 2 sunt suficiente.

Originally posted by andrei_mircea View Post
              Ce e cu gri, ar da mai bine in negru.
              ma gandeam sa-i fac si pavilion negru si eleron. dar nu am nici o poza de sus sa-mi fac o idee. daca fac rost de asa ceva apelez la tine sa dai o culoare in ea
              Last edited by chroma; 8 April 2014, 11:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• tapiserie pavilion noua (neagra), a 2-a plafoniera montata, vopsit negru manere viraj, clipsuri fixare, ornamente montanti A si B (palsticele parbriz si plasticele stalpi mijloc). sar'naa de ajutor Leo si Alex. pozele slabute calitativ la terminarea lucrarii si nitel prafuite plasticele alea
                Attached Files

Comment

• ma bucur ca iti place.placerea de partea noastra.
                  sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• gratarul il dau eu. Si eu cand zic ceva stiti ca fac!

Comment

• electrozi,aparat sudura,masca, pun eu la bataie.

Comment

• hMM.. Leo, stii sa si sudezi ?!

Te cam pricepi la multe ...se vede ca ti-a placut practica, in liceu erai numai prin ateliere, ha !? :s

Ce ai facut, profil tehnic, mecanic ... filologie?! ))

Imi place cum a iesit, Mariuse ...posteaza niste poze mai reusite !!

Bafta.

Comment

• un pic de ucenicie,cat sa imi ajut prietenii.pentru un gratar ma bag si la sudat.

Comment

• nu ma intarata...stii ca sunt sensibil rau cand vine vorba de mancare

Comment

• poze noi,de sarbatoare.
                              Attached Files

Comment

• Felicitari , un Sandero deosebit , facut cu bun gust !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google