imi place mult culoarea si da bine cu jante albe are dreptate Mishu
MSR- Putin Altfel...
Collapse
X
-
foarte ingrijita masina tine-o tot asa, frumoase jantele... sa o stapanesti sanatos, cati mai multi km si fara incidente
Comment
-
In talon ce scrie? E Dacia sau Renault? Masina este foarte tare nene, imi place, se vede ca a fost facuta pentru export, parerea mea, nu stiu daca a fost facuta special pentru Romania. Rosu toreador, e frumos rau visiniul cum da pe Logan, din fericire a nimerit si tata pe a lui tot visiniu, sa ai grija de ea. Frumoase foc si jantele, ar merge un set de dungi de cupa albe. Spor in continuare!
edit: bara spate este din fabrica sau ai pus-o tu? Nu cred ca aveau ei bari de-astea in 2005.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostIn talon ce scrie? E Dacia sau Renault? Masina este foarte tare nene, imi place, se vede ca a fost facuta pentru export, parerea mea, nu stiu daca a fost facuta special pentru Romania. Rosu toreador, e frumos rau visiniul cum da pe Logan, din fericire a nimerit si tata pe a lui tot visiniu, sa ai grija de ea. Frumoase foc si jantele, ar merge un set de dungi de cupa albe. Spor in continuare!
edit: bara spate este din fabrica sau ai pus-o tu? Nu cred ca aveau ei bari de-astea in 2005.
Dacia scrie in talon, ca la noi trebuie sa faca macar 300 de buc ca sa se omologheze, sau sa o aduci din Brazilia, sau India, sau Rusia (asa se comercializeaza acolo, sub sigla Renault). Bara spate am pus-o a doua zi dupa ce am vazut poze (din uzina) cu loganul ph2. Comanda la uzina, interventii, vehicul imobilizat etc. Apoi au inceput sa apara in Craiova cate una cate una,
Originally posted by gmv97 View PostArata prea bine culaorea caroseriei cu interorul asta de kiss....o intrebare cum ai prins stingatorul acolo????
Comment
-
imi place culoarea e un visiniu aprins. bara spate si stopurile sunt dementiale.
succes :P
p.s si eu am aceeasi culoare ca a ta :P
Comment
-
aproape gata si iluminarea interioara: la fiecare usa si la spatiul pt picioare fata spate. mai am sa montez o plafoniera cu 3 spoturi pentru locurile din spate.
si sa nu uit.... sistemul antiefractie ultraperfomant. canin
Comment
-
Originally posted by blacired View PostSal, frumoasa masinuta ai, dar am observat genti de 16', le ai scrise si in carte?
Super alarma!!!
este cel mai bun sistem de securitate (garantat nu se apropie nimeni).
Comment
Comment