Imi place mult lumina la portiere,cred ca o sa-mi fac si eu
MSR- Putin Altfel...
Collapse
X
-
Originally posted by jelly View PostImi place mult lumina la portiere,cred ca o sa-mi fac si eu
Comment
-
masina sa inteleg ca nu ai luat-o noua,nu? in ce an ai luat-o? intreb pt ca mi se par interesante elementele de prestige (volan piele,schimbator piele, aeratoare manere) pe o masina care a fost facuta in 2005 . Prestige-ul a aparut in 2006 prin toamna d-abia.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Originally posted by cezar82 View PostDaca vreau jante de 16 pe cauciuce 205/55 la golanus,caut pe net jante 7*16 si ET 50 si prindere 4*100?
Si ai o masina super misto.Altceva...
205/55/16 nu sunt echivalente pentru 185/65/15
Originally posted by bossake View Postmasina sa inteleg ca nu ai luat-o noua,nu? in ce an ai luat-o? intreb pt ca mi se par interesante elementele de prestige (volan piele,schimbator piele, aeratoare manere) pe o masina care a fost facuta in 2005 . Prestige-ul a aparut in 2006 prin toamna d-abia.
Pentru Romania nu se echipa versiunea Laureate cu ABS (exceptandu-le pe cele cu dedicatie: "masini de uzina, prezentari etc"). La noi in Craiova au fost livrate 3 culoarea asta si una verde ficus. Din pacate 2 toareadoare sunt topite (dauna) iar cea verde a vandut-o unei persoane din Constanta. In plus, masinile care plecau atunci spre expozitii, saloane auto etc se pregateau separat, intr-un atelier separat. Fiecare element se vopsea manual de catre aceeasi persoana, si lucrau la ele baietii de la finisari de le ieseau pe urechi. Acum....ce e pe banda, plus mici retusuri.
Asta a fost norocul meu, ca mine mai sunt 47 (daca le scadem pe cele 2 de care stiu sigur ca au fost dauna) cred. Sper sa ma tina macar 2 ani de acum inainte, dupa care... altceva. Pana atunci, merge fara repros, arata binisor.
Comment
-
Originally posted by Vlad24 View PostFrate cat de bine arata loganul!!!si pana la urma cum ai facut rost de el(de unde l-ai cumparat)?????
Originally posted by cosmin83 View Postfrumos loganu,arata bine,spor la modificari
Comment
Comment