MSR- Putin Altfel...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi place mult lumina la portiere,cred ca o sa-mi fac si eu

Comment

Daca vreau jante de 16 pe cauciuce 205/55 la golanus,caut pe net jante 7*16 si ET 50 si prindere 4*100?
      Si ai o masina super misto.Altceva...

Comment

Originally posted by jelly View Post
        Imi place mult lumina la portiere,cred ca o sa-mi fac si eu
        este foarte utila, nu moft. si ca sa va dau o idee, exista in panourile publicitare, leduri ultraluminoase, plate, rezistente la umiditate, albe ca si culoare, placute de cate 3. daca vedeti pe undeva ca lucreaza la panouri, (sa schimbe afisul sau mai stiu eu ce, cereti la baieti si vi se vor da (sper eu). 8 placute va ajung. sau 10 sa puneti 2 si in portbagaj. au exact latimea panoului de usa in partea de jos, si trebuiesc pozitionate cam in dreptul macaralelor de geam, sa aveti lumina mai puternica in zona pragului.

Comment

Frumoasa masina, deosebita nu una de duzina, merita toate laudele.
          Sa ai noroc de ea si sa ai drumuri bune!!!
          sigpicFast&Furious
          Team CSR
          Logan Club CLUJ

Comment

frumos spor la treaba

Comment

ai facut treaba buna cu luminile...ai si paznic bun)''frumos exemplar,ce rasa e?''
              AdY_JmL_2015

Comment

masina sa inteleg ca nu ai luat-o noua,nu? in ce an ai luat-o? intreb pt ca mi se par interesante elementele de prestige (volan piele,schimbator piele, aeratoare manere) pe o masina care a fost facuta in 2005 . Prestige-ul a aparut in 2006 prin toamna d-abia.
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Originally posted by cezar82 View Post
                  Daca vreau jante de 16 pe cauciuce 205/55 la golanus,caut pe net jante 7*16 si ET 50 si prindere 4*100?
                  Si ai o masina super misto.Altceva...
                  nope. tre' sa cauti 7j16 et 42 sau 40 4x100, anvelope 205/50/16, 215/50/16 (foarte rare si foarte scumpe) sau 195/55/16.
                  205/55/16 nu sunt echivalente pentru 185/65/15

Originally posted by bossake View Post
                  masina sa inteleg ca nu ai luat-o noua,nu? in ce an ai luat-o? intreb pt ca mi se par interesante elementele de prestige (volan piele,schimbator piele, aeratoare manere) pe o masina care a fost facuta in 2005 . Prestige-ul a aparut in 2006 prin toamna d-abia.
                  e facuta in iunie 2005 si eu am luat-o in 2006. de acord ca a aparut in 2006 toamna insa multe dintre reperele aflate in studiu de piata (un cerc inchis) se comercializeaza pe scara larga cam dupa 1-2 ani (bineinteles dupa feedback pozitiv). volanul asta, ca si reper, il gasesti pe clio incepand din 2001, manerele tot asa etc.
                  Pentru Romania nu se echipa versiunea Laureate cu ABS (exceptandu-le pe cele cu dedicatie: "masini de uzina, prezentari etc"). La noi in Craiova au fost livrate 3 culoarea asta si una verde ficus. Din pacate 2 toareadoare sunt topite (dauna) iar cea verde a vandut-o unei persoane din Constanta. In plus, masinile care plecau atunci spre expozitii, saloane auto etc se pregateau separat, intr-un atelier separat. Fiecare element se vopsea manual de catre aceeasi persoana, si lucrau la ele baietii de la finisari de le ieseau pe urechi. Acum....ce e pe banda, plus mici retusuri.

Asta a fost norocul meu, ca mine mai sunt 47 (daca le scadem pe cele 2 de care stiu sigur ca au fost dauna) cred. Sper sa ma tina macar 2 ani de acum inainte, dupa care... altceva. Pana atunci, merge fara repros, arata binisor.
                  Last edited by chroma; 6 April 2010, 18:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Frate cat de bine arata loganul!!!si pana la urma cum ai facut rost de el(de unde l-ai cumparat)?????

Comment

frumos loganu,arata bine,spor la modificari

Comment

Originally posted by Vlad24 View Post
                        Frate cat de bine arata loganul!!!si pana la urma cum ai facut rost de el(de unde l-ai cumparat)?????
                        de la Directia Vanzari Speciale (acum nu stiu cum se numeste)
                        Originally posted by cosmin83 View Post
                        frumos loganu,arata bine,spor la modificari
                        mersi, daca imi "ies ploile", in curand o surpriza. Va fi unicat in tara. Prima si singura, dar o sa va dau si coduri.

Comment

Ma faci curios.
                          sigpic
                          Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

si pe mine.
                            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

rabdare, rabdare....

Comment

misto masina
                                spor la modificari....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google