frumoasa simpla zic eu dar ff ingrijita cit mai multi km cu drumuri uscate
MSR- Putin Altfel...
Collapse
X
-
Originally posted by cristi_timidu View Postar trebui sa facem un pictorial impreuna sa vedem cat de surori sunt
Originally posted by cosminel View Postte asteptam duminica la intalnire.
Originally posted by victor View Postfoarte frumoasa culoare sa ai grija de ea bafta in continuare
Comment
-
la fel sau asemanatoare nu mai conteaza important este sa aratam la lume ca mai sunt si alte culori frumoase si interesante care pot sa de-a frumos pe un logan. din clipa de fata esti aspirator de priviri de orice fel in special gabori de care sper sa nu ai parte.
apropo o sa te rog frumos sa imi spui si mie ce culoare o sa iti treaca in certificat cei de la rar sau o lasi asa pe visiniu?
bafta la tuning in continuare
Comment
-
in certificat si incarte nu schimb nimic. La mine este trecut rosu metalizat, am fost la RAR si au zis ca nu trebuie schimbat nimic. Desi am mai spus ca am fost oprit fara numar, nu am avut nici cea mai mica problema. Doar felicitarile de rigoare si multe intrebari de genul: de unde este, cum am luat-o, ce are diferit fata de cele de intern etc. Cateva poze la repezeala pe o vreme cainoasa cu o mizerie de Nokia X2 (N95 ramane tatic). O sa postez si cu casca cat de curand si mai multe poze de calitate.
PS: stiu ca arat ca dreq cu difuzor de bara si carlig, nemaivorbind ca e cam sus si trebuie "low,low,low" sa-l citez pe Marius, dar din motive practice (casa in constructie si tractam cu remorca materiale diverse) inca aman investitia. urmatoarea va fi o tobita cu sunet mai grav, de ce nu o evacuare catback. Astept pe tema asta ceva opinii, eventual si filmulete cu sunetul pana la 3500 (mai sus nu mai conteaza, dam muzica tare si gata).Last edited by chroma; 9 October 2010, 20:24.
Comment
-
poze pe vreme insorita
Comment
-
Cocheta masinuta n-am ce zice . Un loganel facut cu gust. Numai bine si spor la treaba in continuareFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment