MSR- Putin Altfel...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi pare bine ca mergi inainte.

pozeeeeeeee.
    Last edited by leo_negrescu; 9 January 2011, 00:02. Reason: Automerged Doublepost
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Nu-mi plac siglele renault, si nici faptul ca-i inaltata.
      In rest, arata tare bine.

Comment

• Keep going

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
          Nu-mi plac siglele renault, si nici faptul ca-i inaltata.
          In rest, arata tare bine.
          siglele le las asa cum sunt, partea cu inaltatul stiu ca e nasoala dar din motive practice (pe care le-am enumerat in postul 82) inca nu modific suspensia (dar va urma). Oricum, mersi si de critici si de aprecieri.
          Originally posted by leo_negrescu View Post
          Keep going
          poze? poate ne vedem azi si facem si poze.
          Last edited by chroma; 9 January 2011, 14:16.

Comment

• culoarea e super...simpla si cu gust...trebuie putin "trantita"....in rest spor la modificari...
            Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

• SUPERBA! Si cu asta am spus tot!
              Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• e ok culoarea imi place dar sunt lucruri la care renuntam inainte de vopsire si dupa de exemplu o facea full clean (porbagaj,bandouri,si ii faceam un bad boy) iar logo de la PPG e naspa acolo.astea toate sunt parerile mele....
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• tare rau cascheta aia )

Comment

• echiparea de iarna banuiesc
                    la primavara....o trantesti ?

Comment

• ai grija cu rca-urile alea ca is periculoase, eu am ars un amplif si si implicit si subul....si sigur a fost de la cablurile alea ca erau in scurt cand le-m desfacut. Si schimba si cablul intre amplif si subwoofer, se va auzi mai clar! Bafta
                      A si inca ceva, sapca de pe luneta e de origine?
                      MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• aici totul se face cu profesionalim.s-a raspuns la intrebarea.unde s-au cum s-a vopsit masina.ppg.imi place.trebuie impacati toti.CRAIOVA.

Comment

• cum , ce ?

Comment

• Originally posted by Mishu View Post
                            echiparea de iarna banuiesc
                            la primavara....o trantesti ?
                            dap, echiparea de iarna. naspa roatele dar bune. Cu trantitul inca nu. Doar daca imi iau alt fier de munca. Pana atunci tragem cu asta.

Originally posted by 89.MIR View Post
                            ai grija cu rca-urile alea ca is periculoase, eu am ars un amplif si si implicit si subul....si sigur a fost de la cablurile alea ca erau in scurt cand le-m desfacut. Si schimba si cablul intre amplif si subwoofer, se va auzi mai clar! Bafta
                            A si inca ceva, sapca de pe luneta e de origine?
                            Cablajul as vrea sa-l schimb integral cu ceva profi insa deocamdata strang cash pentru alt player (ma tenteaza un Alpine, un Clarion sau un Kenwood) si alte boxe (ma gandeam sa stau tot pe Hertz). A..... si un alt amplificator (cu Macaudio asta sub-ul este in vacanta). RCA-urile alea le am de 5 ani pe masina si n-am avut treaba. Eleronul este de origine.

Zicea cineva de sticker PPG. Asa cum am mai spus, vopseaua si materialele sunt Autocolor (PPG) si pentru ca ei au sponsorizat vopsirea cu toate materialele trebuie sa tin sticker-ul pe masina. Este prins sub lac asa ca nu-l pot muta si nici macar nu ma deranjeaza.

Astept sa vina caldura sa folosesc cashcheta

Comment

• bun raspuns.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google