MSR- Putin Altfel...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma gandesc la o finala Sebring..... sa vedem daca si cum

Comment

• este frumoasa masina.. atata ca semnele alea sunt cu renault si nu dacia...ar trebui sa scrie dacia sa fie mai frumoasa masina
      Logan laureat 1.2

Comment

• Foarte frumoasa masina!sa ai grija de ea!

Comment

• Originally posted by 93mrs View Post
          Foarte frumoasa masina!sa ai grija de ea!
          ??????????????????????????//
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• finala Sebring montata. urmeaza Alpine 9812rb sau 9887r sau Pioneer p88rs

Comment

• si "urloiul" care se aude ...ca la carte
              spor la modificari!
              Attached Files
              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Asteptam un filmulet sa auzim si noi cum urla.Dc nu e "centrata" pe mijloc toba?
                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• din cauza atelajului de remorcare... dar asta este, pana imi termin treburile p'acasa mai sta atelajul pe masina. incerc si un filmulet, insa sunetul va fi distorsionat nitel de catre camera foto sau tel. urla peste 3000 rpm si face urat la 5000 in sus. intre 1500 si 2500 e chiar cuminte (usor grav).

Comment

• wow cata aia) nu esti pe treaba ta....de cand ai pus martoage in plus vad ca vrei sa te faci si auzit)bvo felicitari
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• tare asta
                      Daca apari maine la intalnire incercam si un filmulet sa vedem ce zice
                      Last edited by Tek_ids; 12 November 2011, 09:15. Reason: uitarea, varsta....femeile...:D
                      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• tare toba,cat te-a costat,cu politia nu aveti probleme nu se ia de zgomot.bafta la realizari.

Comment

• deocamdata nu am avut "probleme" cu militienii, dar.... poate un cap de creta o sa fie deranjat (om vedea ce si cum), ca si bani costurile au fost: 1 buc Fanta pentru montaj si Sebring-ul a fost cadou . si daca asta a fost cadou, mi-am facut eu cadou ALPINE 9812rb. eu as fi vrut un pioneer p77,88,99 ceva dar nu am gasit cum voiam eu repede....

Comment

• Frumoasa masina!
                            Parca ii statea mai frumos cu bara stock, adica gen PH1.
                            Culoarea masinii tale e gen verde cameleon. Adica pe inserate se inchide la culoare

Comment

• intre timp, contra modestei sume, are un nou proprietar (proprietara). sa o stapaneasca sanatoasa si sa o plimbe multi km fara avarii. voi posta cat de curand poze si informatii cu noul proiect: sandero 1.6 laureate. deci tot in club

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google