MSR- Putin Altfel...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• capota era deschisa. in plus grila are aceeasi curbura ca si cand ar avea elementul cromat. spatiul intre capota si grila este acelasi.

Comment

• imi plac si farurile negre

Comment

• mie imi place cum au iesit triplele. si azi am gasit si ornament de butuc portbagaj cu agatatoare. am scapat de ombilicul ala urat.

Comment

• arata-ne si noua.
          Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• colantat grila, ornamente garnituri portiere fata spate, ornament panou central bord. toate carbon 3d negru de la 3M. curand poze, sau live la Brasov.

Comment

• Frumos contrastul rosu-negru .Asteptam pozele..

Comment

• azi am montat Sebring. sa ma auziti la regionala cand cobor Branul maine dimineata.

Comment

• locul 1 "cele mai frumoase jante" la Regionala Kronstadt 30-31 martie 2013. poze ziua si noaptea.
                  Attached Files

Comment

• Ce-i cu jantele alea nenea?
                    MY CLA

Comment

• sunt jante de zi albe si jante de noapte verzi ;)

Comment

• Foarte frumos, pune si tu niste poze mai mari.
                        sigpic

Comment

• Jantele au culoarea originala? Am acelas model, dar nu am remarcat sa fie asa 'vizibile' noaptea
                          sigpic

Comment

• jantele au fost albe de la mama lor, s-a matuit lacul, s-a aplicat pigment transparent pe baza de apa care avea inglobat un procent de 30% de pudra de fosfor, apoi 2 straturi de lac . ziua au o tenta usor galben/verzui. noaptea este altceva. cei care le-au vazut noaptea........

Comment

• mai pune te rog odata pozele eu nu le pot vedea,nu pot da click pe ele!
                              Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                              Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                              Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• am trimis mesaj lui canto sa mi le trimita pe mail. oricum voi face poze detaliate cu ce am mai lucrat la ea in ultimele 2 saptamani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google