MSR- Putin Altfel...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pana urmeaza ...eleron, daca mai faci din degetul ala asa...iti tai unghiile
    spor in continuare la mod. si hai cu ceva foto!
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• am dat in mintea copiilor
      Attached Files

Comment

• este un barzoi galben,nu lolo.
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Felicitari pt masina,cred ca ai cel mai frumos sandero!
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

• mersi dar nu cred ca este cel mai frumos (desi imi doresc asta). Mai este mult de lucru la el

Comment

• acesoriu la sandero saunoumijloc de locomotie.sa se bucure si copilul din tine.
              Attached Files

Comment

• pai se bucura iti spun eu

oricum astia nu-s normali daca au vopsit sanioara in candy apple red
                Last edited by chroma; 30 January 2014, 18:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• asta este marlanie,fara margini.

Comment

• abia astept sa se incalzeasca nitel afara sa montez eleronul ala...

Comment

• avem nevoie si de indrumator pentru cuie, evident Candy apple red cu trecere treptata spre negru. sau invers
                      Attached Files

Comment

• nu te supara,dar insista mai bine pe unele portiuni.baga tu ochiul tau si vezi ca am dreptate.
                        omoara-i la sandaua ta,nu lasa indiferenta sa te domine.ESTE BANUL TAU.
                        spun asta din pura prietenie.YOU KNOW.
                        apropo de ramasul in urma,stai calm,nu este cazul tau.intotdeauna ai fost deasupra tuturor cu unele amanunte importante pentru cunoscatori.
                        te sustinem oricand.
                        astept montajul final.
                        SA AUD URLOIUL SI BAZZZUL ,SA ITI TREMURE PAPUCII,NU NUMAI SANDAUA.

Comment

• pe traversa aia de la pavilion sunt umbre pentru ca nu am avut unghi sa aplic (pistolul astora de terosonat e inalt rau). Am facut-o singurel, sunt date 3 straturi cu aerare 30 de minute intre ele. oricum sus vreau sa pun si aluband. Pentru podele astept sa-mi ajunga pasla. Vreau sa-ti spun ca este chin cu masina izolata, cred ca sufar de claustrofobie. A iesit bine ai sa vezi. 6,5 litri pt podea, pavilion, stalpi mijloc si aripi spate. Am facut si usile stanga de jos pana sus (3 tuburi de mastic). Dupa ce va fi gata vopsitoria, 6 tuburi de ceara in podel si praguri.

Comment

• daca ai pus mana pe pistol te inteleg si imi dau seama ca ai facut un lucru bun.
                            hai cu masinutza la montaj.

Comment

• Mult succes cu insonorizarea ! Asteptam poze mai multe cu lucrarea

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google