mersi mersi. Umbrele alea sunt de la insonorizant: am aplicat 4 litri de culoare gri si apoi 2 culoare negru. Evident nu s-a putut acoperi perfect, dar eu sunt multumit.
MSR- Putin Altfel...
Collapse
X
-
Originally posted by Adita_racer View PostPai farurile sunt mai lungi ca cele de Logan
Originally posted by B-64-MVP View PostFrumoasa lucrare !!! Se pare ca anul asta se poarta antifonarile, vopsitoria totala si reglaje fine B-) !!! Bravo mister Marius !!!
STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
Originally posted by leo_negrescu View Postastazi am deslusit misterul.am eu o goanga cu acoperirea,dar garantez ca nicio DACIA nu este mai bine insonorizata cu lichid ca asta.am primit o lectie buna.mersi Mariusica.
bafta in continuare.astept sa facem si restul.
Comment
-
ei, omul ar vrea dar nu stie cum. Se poate lucra mult mai bine pe un logan decat pe un Sandero (la personalizare) pentru ca la Sandero esti putin constrans de formele masinii pentru un stil anume: ma refer aici la hayon (inafara de clean si 2 modele de eleroane dintre care unul indisponibil pt europa nu prea ai ce sa-i faci), la capota motor poti cel mult sa-i faci o gura de aer in rest nimic, la bara fata modificari subtile pentru ca este rotunjita si cam atat. Spun ca orice berlina poate avea mult mai multe modificari exterioare decat un hatchback.
Comment
-
hai mariuse,povesteste colegiilor noutatileAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
hai! aseara nitel si azi am facut asa:
-izolat pavilion cu aluband
- izolat usi cu aluband
- aplicat pasla insonorizanta toata podeaua (habitaclu, portbagaj, aripi spate, pasaje aripi etc)
- halit o pizza imparateasca si ceva coke
- izolat traversa plansa bord si prinderi plansa bord
- asezat cablajele
- montat interiorul (aproape tot)
- vopsit negru mat ornamente montanti A si B (parbriz si stalpi)
- refacut conectica difuzoare
- fumat ce si ce dar veselie mare
maine:
- vopsit etrieri (daca este timp)
- montat panouri usi
- inlocuit Macaudio cu Hertz de 17cm (incercam sa punem si inele MDF)
- montat a 2 plafoniera
- posibil sa tapisam garnitura de pavilion cu material negru
si mai vedem ce putem face (in primul rand ii dau mortisori pisicului ala diliu care mi-a explorat masina azi noapte).
PS: observati va rog masa si scaunele de la Restaurant Michelin
Oricum nu faceam ieri si azi atatea fara ajutorul lui Leo si a lui Alex.
Comment
Comment