Salut vroiam si eu sa imi prezin loganul nu am multe modificari dar inca muncesc la el in aceasta sapt o sa`i ii mai fac unele modificari si porma pauza ca nu mai sunnt finante...vreau sa`i iau amortizoare pe fata sport si in curand jante... si am pe el o toba sport care se aude frumos tare plasmele care se vad dar acela nu e bordul meu dar ale mele sunt identice si dupa ce am facut pozele lam lasat 6 cm
DNy
Collapse
X
-
Mai bine ti-ai pune un rand de arcuri sport apoi cand vei avea banuti telescoape sport apoi jante sau intai jantele cum crezi tu dar nu face prostia sa pui telescoape sport cu arcuri de serie.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Salut!
Bun venit!
Frumoasa masina, dar hai sa ma bag putin in seama:
1. Plasa da-o jos si pune neagra. Fara suparare, dar asta e stil crom, iar cromul nu are ce cauta pe masina.
2. Eu zic sa cumperi intai arcurile, apoi jantele. Arcuri gasesti la 500 ron (Vogtland -35mm, Weitec -30mm), 700 ron (Eibach -40mm/-35mm) - cele care ti le-am zis nu au nevoie de amortizoare sport- si tot la 700 H&R (-45mm) sau daca ai prea multi bani, KW reglabila.
3. Suportul de numar cu crom, nu prea se potriveste. Schimba-l cu cel original.
Mai asteptam poze!
Spor la cat mai multi km fara probleme!
Comment
-
Originally posted by dnydani View Post.......................... dupa ce am facut pozele lam lasat 6 cmsigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Poze mai recente...e un pic dar foarte putin mai lasat de spate decat de fata si pe fata am probleme cu un amortizor mia sarit ulei din el si trebuiesc schimbate si ma gandeam sa iau sport...poate se mai lasa 2 cm de fata sa fie la fel si pe fata si pe spate eu asta vreauRacing :>
Comment
-
Pareri? SCHIMBA URGENT PLASA AIA DIN BARA SI PUNE NEAGRA
ai sa vezi ca da mult mai bine si scapa de capacele alea vopsite
spor
Comment
-
or sa vina si banii de jante stai linistit ca nimeni nu le-a facut toate odata dar pana atunci parerea mea e sa dai jos capacele
Comment
Comment