SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe 12-13 aprilie voi pune poze pentru ca mi-a venit camera HD. Stiu ca ati mai vazut masina dar macar sa pun niste poze de calitate,sa fie.

Comment

• Ok,am facut si poze cu noua mea camera. Este o camera pentru filmat in masina si are un field of view de 120 grade,face poze de 16 MP si filmeaza 1080p full hd.
      Ce i-am mai facut la masina in ultimul timp:
      - aeratoare de 308,in bord (200 lei)
      - geamuri fumurii de 5% pe spate si parasolar 5% (300 lei)
      - maciuca de Prestige din piele (80 lei)
      - leduri la compartimentul de sub consola centrala (50 lei)
      - becuri cu leduri la pozitii
      - leduri la plafoniera,torpedou,portbagaj,numar spate (~300 lei cu ledurile la pozitii)
      Attached Files
      Last edited by Raoulemilian; 12 April 2012, 12:18.

Comment

• Originally posted by PrEsTiGe View Post
        bine ca ati schimbat titlul ca era comic) SLS-ul meu aranjat ......
        Hai ca mi-ai dat emotii cand am citit modificarea titlului my ride, in SLS-ul verde .
        Spor la bani, sa o tii ingrijita si sa o conduci cat mai repede

Comment

• am si eu o intrebare:-??...daca tot ai masina verde de ce nu mergi pe lumina verde in interior?

Comment

• Pentru ca imi place albastrul. ;) Daca era sa o umplu de lumini la interior sa zicem ca mergeau verzi, dar asa am pus leduri albastre doar la consola centrala ,jos. In rest sunt plasme adica la kilometraj si la panoul de temperatura aerisire.

Originally posted by sorin_pss View Post
            Spor la bani, sa o tii ingrijita si sa o conduci cat mai repede
            O conduc normal, si de obicei o tin curata, in functie de vremea de afara mai are putin noroi pe ea,cum vedeti in poze,la spate. Ms .
            Si astept multe comenturi , sunt curios de parerile oamenilor, chiar daca s-a discutat ca trebuie sa ii mai fac modificari spre SIMPLU, dar cu toate astea mai vreau sa citesc comentarii despre masina mea,my green mercedes sls )
            Last edited by Raoulemilian; 12 April 2012, 12:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mai toti la inceput am pus tot felul de porcarii dar important este sa imveti din ele si sa fi deschis la sfaturile altora, asa ca pana mai modifici ceva ai putea sa "dezmodifici" altele.
              ex: liniile acelea cromate mai ales cele de pe capota portbagaj impreuna cu acel V6 care ... ma lasa rece. trebuie sa sti ca orice sut in fund este un pas inainte.

ps: parasolarul este ilegal, poti lua amenda sau chiar sa nu treci itp-ul depinde de cine dai si in astfel de cazuri poti sa ramai fara sponsorizare

Comment

• V6 ? jos cu el...
                sigpic

Comment

• Daca ti-ai tras camera si n-ai ce poza, poti sa vii sa mi faci mie un pictorial ))
                  sigpic

Comment

• Sincer sa fiu mie nu-mi place cum face pozele... Ele ies frumos la 16 megapixeli, dar uite ce stramb ies....

Comment

• hai mah ca e bine si asa...am vazut masini mai tiganite decat asta...decat toate vopsite sclipitor ca la altii, mai bine asa cu benzile alea...daca era tot la interior negru, chiar ar fi mers...
                      sigpic

Comment

• daca tot ai ajuns la concluzia ca e mai frumos mai clean...da jos panaramele alea dupa portbagaj ca vin urat rau...

Comment

• Originally posted by maestrupiersic View Post
                          Sincer sa fiu mie nu-mi place cum face pozele... Ele ies frumos la 16 megapixeli, dar uite ce stramb ies....
                          Dap ai dreptate,dar acum depinde de gusturi. Stiu ca e deranjant efectul "fish-eye",asta e. Macar e o camera ieftina pt ceea ce ofera(full hd) si pozele sunt foarte clare.A costat doar 110 dolari.

Originally posted by cristi_timidu View Post
                          parasolarul este ilegal, poti lua amenda sau chiar sa nu treci itp-ul depinde de cine dai si in astfel de cazuri poti sa ramai fara sponsorizare
                          Sa-ti zic.Am trecut de 3 ori pe langa politie dintre care odata m-a oprit si nu m-a intrebat de geamurile fumurii iar de doua ori s-au uitat foarte atenti daca am etichetele cu omologarea sub folie. De parasolar nu s-a legat nimeni,aa dap era sa uit,s-a legat de el un gainat de pasare,pe care l-am curatat,dar doar atat. )

Originally posted by - Geo - View Post
                          Daca ti-ai tras camera si n-ai ce poza, poti sa vii sa mi faci mie un pictorial ))
                          Te voi suna odata sa vorbim. Probabil zilele astea.Si asa stam la 100 de metri distanta unul de celalalt

Voi da jos "panaramele de pe capota ,aparatorile de la usi de "dacia 1310" .Dar nu acum.

Comment

• asta nu cred ca e fish eye.. tinde mai mult cu efectul wide... poate ma insel..
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• A ok scuze. Asa aveam impresia ca e fisheye.

Comment

• Inca 4 poze:
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google