Jentile sun ok...in rest...nu zic nimic..au zis ceilalti colegi.
SLS-ul verde
Collapse
X
-
eh,daca o sa vada majoritatea masinilor de pe forum pe aici o sa isi faca o idee ce e frumos si ce nu .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Jos cromul si abtipildurile de pe ea.Nu-si iau rostul si e de prost gust.Iti sugerez sa te uiti la rubrica My ride la colegi de pe forum sa iti faci o idee cam ce se potriveste,ce da frumos,eventual poti sa rogi colegii de pe forum care se ocupa cu virtual tuning in caz ca vrei sa-ti faci ceva la masina sa vezi intai cum vine.Te rog sa iei mai degraba ca un sfat nu ca pe critici,sau reprosuri.
Imi plac jantele si ploapele vopseste-le in culoare masinii.
De ce ai barele alea?Masina produce bani?Ai nevoie de ea,lucrezi cu ea?sigpic
Comment
-
Masina este din 2004,fara abs,aer conditionat.Are doar geamuri electrice pe fata.De curand am dat jos chestiile argintii din spate si in locul lor am vopsit cu negru mat(pe o suprafata putin mai mica).La marginea vopselei am pus cate o banda de plastic ''nichelata'' .I-am dat jos si portbagajul de sus dar si husa de capota.Si am argintit si inauntru cateva chestii.Cand voi avea timp voi pune cateva poze.
Comment
-
-
bine ca ai scapat de "panaramele" alea de pe portbagaj, se vedea destul de ciudat, asteptam poze cu masinasigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
Salut!Nu imi place ce ai lipit pe masina si nici acele bare de pe plafon.Imi plac mult jantele.Eu nu prea vad rolul acelei protectii de capota.Eu am masina de vreo 3 ani si ceva si nici macar o "ciupitura" de piatra nu am pe ea.Oricum,e alegerea ta.Sa ai multa bafta de masina!
Comment
-
Unii au impresia ca portbagajul de logan trebuie personalizat precum frigiderul din casa, mai lipsea cateva poze de familie lipite cu magneti si gata. Deja nu ma mai mir cand altii aseamana masina cu o piesa de mobilier... Ma opresc aici, sa nu para ca am ceva cu masina ta, dar totusi nu o mai chinui si nu mai face lumea sa rada pe strada de ea, caci eu asta as fi facut daca te vedeam trecand...Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
Comment