SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Mikelangelo View Post
    Unii au impresia ca portbagajul de logan trebuie personalizat precum frigiderul din casa, mai lipsea cateva poze de familie lipite cu magneti si gata. Deja nu ma mai mir cand altii aseamana masina cu o piesa de mobilier... Ma opresc aici, sa nu para ca am ceva cu masina ta, dar totusi nu o mai chinui si nu mai face lumea sa rada pe strada de ea, caci eu asta as fi facut daca te vedeam trecand...
    Dupa cum am mai zis am dat jos barele de deasupra,chestia de pe capota de cauciuc si acum arata mult mai bine.In plus i-am mai adus niste modificari mai de bun gust.Poze nu mai pun aici,voi incepe un nou thread pentru ca asta este vechi si cu loganul nearanjat cum trebuie in prima pagina.

Comment

pai ce are? ti-e rusine cu ce ai avut?? e mai interesant sa se vada o evolutie....
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
        pai ce are? ti-e rusine cu ce ai avut?? e mai interesant sa se vada o evolutie....
        Vad eu,poate pun aici pozele .

Comment

exact o evolutie..uita-te la jockeru` sa vezi ce sorcova avea..si cum a ajuns acuma

PS : Poate ne vedem la o bere ( fara alcool)

Comment

Pune aici pozele,sunt destui care au inceput gresit,iar in timp si-au aranjat masinile destul de frumos si elegant

Bafta
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

Hai cu pozele. Sunt curios cum arata acum spatele.
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Acum loganul are cam 72000 km. I-am adus cateva imbunatatiri substantiale de cand am achizitionat-o.Hai sa le enumar dupa categorii:
                OPTIUNI:
                -activare computer bord cu consumul instant inclus(daca merg economic in oras imi ia de la 6.5 la 7 l/100 km
                AUDIO:
                -player auto marca JVC
                -2 boxe fata blaupunkt
                -2 boxe spate Panasonic (ce au iesire si in portbagaj,pentru bass)

Aspect exterior
                -jenti
                -manere cromate
                -pleoape cromate
                -dunga cromata de plastic pe bara din fata sub radiator
                -alte chestii pe capota spate inclusiv "V6-le" ,devenita porecla masinii
                -difuzor spate ahizitionat de pe acest forum
                -protectii pentru noroi la roti
                -chestia de sus de pe plafon(nu stiu cum se numeste,coada de rechin )
                -dungi cromate sub bandouri
                -vopsit negru in partea de sus a manerelor pentru ca era tabla indoita si se cam vedea
                -ornament toba esapament
                -alt tip de stergatoare

Aspect interior
                -vopsit usi si consola centrala din bord in negru
                -vopsit anumite elemente in argintiu metalizat
                -sigla DACIA pe volan
                -butonul sub aerisitor sofer,este pentru a aprinde farurile de ceata
                -cesuri cu plasma(cele mai frumoase de pe piata mi s-au parut,170 lei)
                -pedale sport
                -levier schimbator viteze scurtat (vedeti si in poza de mai jos)
                -vopsit
                Atat imi amintesc acum.
                Ce urmeaza:
                -stopuri modelul 2 din poza
                -faruri dupa care ii montez xenon poza
                -lumina in torpedou
                -activarea martorului de usi dechise
                -activarea stergatoarelor la spritarea parbrizului
                -probabil voi pune si niste leduri
                -ciptuning.

Acest logan a mers cu maxim 165 km/h. Cred ca mai putea dar in fata era un logan alb,suspectat de a fi polizei.

Si NU MAI SPUNETI "JOS CROMUL" ca nu va iau in considerare opinia.Mie imi place asa si imi place cromul.Celor care nu le place sa se abtina.M-am saturat de ce spun altii despre cromul de pe masina mea.
                Attached Files
                Last edited by Raoulemilian; 17 June 2011, 15:09.

Comment

Banda aia cromata din interior unde ai castigat-o? La vreo tombola ceva?

Comment

Coca` style...
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

A iesit frumos. Important este sa-ti placa tie.
                      Cat despre partea cu cromul, fiecare cu gusturile lui. Parerea mea este ca daca nu adopti un stil anume (rally etc.) unde ornamentele de crom nu prea au ce cauta (adica deloc), atunci in masura in care nu este prea incarcata si nu iese in evidenta (in mod neplacut desigur) toate sunt ok. Mie personal nu imi plac masinile la care s-au dat jos toate ornamentele de fabrica pe motivul ca nu este la moda cromul si nu s-a mai modificat nimic, adica vopsit bara, grila, etc. Asa arata exact ca cele mai chele masini care au din fabrica bara neagra, fara ornamente si fara nimic in general. Per total e ok si cum am mai spus tie trebuie sa-ti placa si sa te simti bine in ea. Multa bafta in continuare cu ce ti-ai propus sa mai modifici la ea.

Comment

Originally posted by SoSoRyNeL View Post
                        Banda aia cromata din interior unde ai castigat-o? La vreo tombola ceva?
                        Banda aia din interior "e mai multe benzi".Le-am cumparat la metru.

Comment

Urata, nu-mi place.
                          Cromul merge, dar nu atat de mult.

Comment

Nu vreau sa iti zic cu rautate dar ar trebui sa mai dai jos din croame macar daca ar fi gri masina dar la culoarea pe care o ai nu prea te anvantajeaza.Singurul loc unde imi place cum vine cromul e pe fetele de portiera si combinatia de culori, in rest nu are ce cauta.Cel putin pe bord e oribil :|, daca iti place asa mult acest crom dece nu iti ionizezi geamurile ?

Comment

nu da jos cromu..ca nu mai e kitchoasa daca renunti la el...ai mers din mai prost in mai prost...mai treci pe la noi sa vezi cum tre sa arate elegant o masina...iti zic cu cea mai mare sinceritate si bunavointa
                              sigpic

Comment

In realitate arata mai bine.Oricum mie imi place.Nu am vrut sa adopt un stil anume.Asta a iesit,asta ramane.O frumoasa,din punctul meu de vedere.

Bai romanilor,de ce naiba nu va place voua cromul nu stiu si habar nu am ,nu inteleg.Nu ati vazut ce se mai poarta prin SUA? Dar in fine,voi aveti prea "mult bun gust" si sunteti "prea deschisi la minte" ca sa va placa cromul.
                                Voi vreti ori clean,ori alte stiluri. Cromul nu mai are si el loc in mintea asta ingusta de romani.Si astept inuraturi din partea unora,si eu le urez la fel.Hai salut.
                                Last edited by Raoulemilian; 17 June 2011, 15:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google