Vad ca ai pus ceva poze noi cu masina.Imi plac jantele,ceasurile,difuzorul de pe bara spate si sper ca acel ornament de la toba este din inox pentru ca altfel va ruginii foarte repede.Iti spun ca pe un sfat,nu trebuie sa o iei in nume de rau:nu are ce cauta acea codita de rechin pe plafonul masinii si in legatura cu cromul ma abtin.
SLS-ul verde
Collapse
X
-
Fiecare cu gusturile lui, uite una, nu e din USA e din Canada, un exemplu demn de urmat
Comment
-
Acel Porsche sigur nu este o masina ce urmeaza o anumita tema? Nu cred ca cineva chiar merge cu ea ca asa ii place lui.
Legat de masina Logan: scoate sigla V6 si codita de rechin.
De ce sa le scoti? Pentru ca n-ai nici motor v6 si nici GPS.
Legat de crom, pastreaza-l daca-ti place. Insa da jos restul acareturilor "mincinoase".
Comment
-
pffff...no comment....
vad ca iti place foarte mut cromul...macar vopseste pleoapele in culoarea masini si da jos cromul ala de sub "v".....
nu inteleg de ce ai dat atati bani pe metrii de crom in loc de banii aia iti punei o folie care e foarte buna pe timp de vara ..nu mai zic ca si aspect....dar fiecare cu gusturile lui
interioru ce zici nu arata mai bine daca avea doar doua culori?...sau iti place sa ai cate putin din fiecare:-?.....
cine stie poate o iei pe urmele lui kolaka.....cam in genu asta incepuse si el...
Multii km fara probleme!!!si imbunatatiri cu mai bun gust.....
Comment
-
Ms la fel.
Originally posted by SoSoRyNeL View PostFiecare cu gusturile lui, uite una, nu e din USA e din Canada, un exemplu demn de urmat
PS: Da ce ai gasit-o.
Comment
-
dae poarta cromu in america pentru ca au multe limuzine si masini impunatoare si elementele nichelate cu adevarat reprezinta opulenta pentru ca preturile masinilor sunt foarte mari si ca sunt scumpe si din metale veritabile..ce ai tu e un plastic vopsit pe o masina de buget...ai ales exact partea gresita din ce fac americanii..e normal, ca tre sa ti placa tie, da nu asta era problemasigpic
Comment
-
inteleg cand masina are crom din fabrica, ca in cazul de fatza si majoritatea zic cromul jos, dar ... ai exagerat , sincer iti spun arata foarte urat. E masina ta, treaba ta ce faci. Colegii nu-ti dua ordine, ci sfaturi . Vrei schimbare ? pune usi ph2, bord etc, va arata de 10 ori mai bine. in afara de crom nu am ce comenta, masina arata frumos . Multi km fara incidente." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
pe pagina 2 eu unul m-am uitat...crom pe bord, fete usi, sub bandouri, sub v-ul din fatza, pleoape, manere usi , portbagaj....... eu asa vad" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by CMD View PostUn mic sfat, de cat sa dai bani pe croame mai bine sa pui un set de huse pt scaune.Nu ca ar fi vai de capul lor, dar protejeaza mult.
Comment
-
ce-ti mai place cromu!!..stai linistit si eu aveam..si mie imi placea...acum nu vreu sa mai vad asa ceva...cel mai important e sa-ti place tie..tu mergi cu ea si tie trbuie sa-ti faca placere..
drumuri bune numai binee!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Originally posted by Raoulemilian View PostBai romanilor,de ce naiba nu va place voua cromul nu stiu si habar nu am ,nu inteleg.Nu ati vazut ce se mai poarta prin SUA? Dar in fine,voi aveti prea "mult bun gust" si sunteti "prea deschisi la minte" ca sa va placa cromul.
Voi vreti ori clean,ori alte stiluri. Cromul nu mai are si el loc in mintea asta ingusta de romani.Si astept inuraturi din partea unora,si eu le urez la fel.Hai salut.
Bafta multa!Ok, numele meu e Laur...
Comment
-
Pana la urma gusturile nu se discuta,ca e vorba de filme,muzica,fete,masini.Insa se pot imparti pareri bune sau mai putin bune din punctul tau de vedere,folositoare sau nu.
Acum problema e ca ,eu cel putin de fiecare data cand vad un Logan kitch,bling-bling ca asta inseamna de fapt,umplut cu tot felul de briz-briz-uri care sa atraga atentia,devin usor dezamagit,pentru ca nu arata bine,e de prost gust,si eu o consider ca o bataie de joc.Mai bine o lasau stock decat sa o faca sa arate in halul ala.Acum tu faci cum vrei,poti din punctul meu de vedere sa o faci pe toata numai crom,nu ma intereseaza nu e masina mea,nu eu merg cu ea,tu mergi.Dar ai grija,sa nu ajungi pe site-urile alea de masini "tunate".Multa bafta in continuare.
Sfatul meu: ia in seama sfaturile colegilor de pe forum,nimeni nu iti vrea raul.sigpic
Comment
Comment