SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu l am vazut de cateva ori ca trece pe la mine prin fata pe la munca..culoarea e super da e kitchoasa ca se vad ca nu s de colo abtibildurile alea..l am recunoscut dupa motoru de 1.4 sase in v )
    sigpic

Comment

d-aia zice lumea ca in constanta sunt tuneri de 4ciuning, de la masini de genu asta.
      cand vede lumea o masina curata si nearajnata (aranjata e asta) in constanta, are expresia ... ,,arata a masina de bucuresti" ...
      sigpicMy ride

Comment

Pe forumul asta sunt atatea masini aranjate finut, idei ai fi avut multe. Iti place cromul ok dar fa ceva cu portbagajul ala, chiar nu-i sta bine cu cromul ala acolo si in interior pe la fetele de usi ca doar nu-i lexus sau cine stie ce alta masina de lux.
        Au mai fost colegi care au avut masini impopotonate cu fel si fel de nebunii dar daca te uiti acum la acele masinute ti-e mai mare dragu sa le privesti.
        Ca sa atraga priviri nu trebuie inceput asa.
        Ar fi mers foarte bine o suspensie sport si un stil cat mai clean sau macar lasata asa cum e fara nimic.
        Nu vreau sa te superi pe mine, am dat doar un sfat strict pentru masina. Si eu am invatat de la altii si tot asa
        Sanatate, sa auzim numai de bine!
        Last edited by Christnacht; 8 October 2011, 13:42.
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

salut.nu mai fi suparacios k nu rezolvi nimic.nu cred k e vreun posesor d logan sa fie invidios pe masina ta.toti vrem k masinile noastre sa arate intr-un mare fel,dar a ta......
          scuze dak te-am suparat, obisnuiestete cu realitatea
          BAFTA

Comment

Sa'l citez pe Niki B?

Coca` Style...

Comment

Cromu ala trebuie dat jos fara neaparat . Arata ca dracu , sincer . Am fost direct , nu are rost sa-ti spun .. "da frumoasa , sport la tunarit" . Scapa de crom , alea dp portiere ....

Numai bine
              sigpic

Comment

Ce face butonul ala de sub aerator?
                sigpic
                !

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
                  Ce face butonul ala de sub aerator?
                  Butonul ala ( ) este pentru aprindere faruri ceata,care de fapt nu prea sunt folosite.

Comment

Peste 2 saptamani vor urma alte poze. Adica dupa ce imi pun noua tapiterie de logan 2011 si dupa ce imi vine camera full HD.

Comment

Benzile alea de crom din targ arata ca un mare .... ,zici ca e masina lui ,,nea Ion,, si la fel si chestiile alea de la capota portbagaj la fel ! Daca toata lumea zice ca arata urat tu tii mortis ca este frumos . Bft!

Comment

nu stiu frate ce aveti cu masina omului,mie unul mi se pare super ok,si daca imi permiti o sugestie,am vazut in cora,sau in carrefour,nu mai tin minte exact,un autocolant gen inox sau gen oglinda,nu stiu cum sa explic,dar in orice caz jmeker,poate te ajuta.eu unul as pune pe aeratoare...

Comment

deci recomandarea mea :1. da jos cromul de pa fata de sub v
                          2. da jos cromu de pe lateral
                          3. jos coada de rechin
                          4. vopseste pleoapele culoarea masinii
                          5. da jos chestiile negre de pe portbagaj chestia cromata de pe portbagaj poate sa ramana dar atat!!!
                          Daca vrei sa iasa ceva frumos asculta parerile si nu te mai supara asa repede,noi vrem sa te aducem pe ''drumul cel bun''.
                          MY CLA

Comment

Ca raspuns la userul Prestige. Deci am zis ca vor urma poze. In mare parte s-a facut din ce ai zis. Aveti rabdare,am mai dat jos din crom.
                            Se vor pune poze cand o sa imi vina camera adica dupa 9 aprilie.

Originally posted by - Geo - View Post
                            Eu l am vazut de cateva ori ca trece pe la mine prin fata pe la munca..culoarea e super da e kitchoasa ca se vad ca nu s de colo abtibildurile alea..l am recunoscut dupa motoru de 1.4 sase in v )
                            Bai baiete, stai putin ) Doamne, eu am de 1.6 nu de 1.4.
                            Last edited by Raoulemilian; 5 April 2012, 00:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Asteptam pozele sa vedem cum a evoluat masina.

Comment

iti dai seama ce greseala am facut ))
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google