SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ms pt raspuns
    numa bine spor in continuare si la cat mai multi km

Comment

• cam asa cva....
      Attached Files

Comment

• Va multumesc f mult, ce oameni ajutatori pe forumul asta. Ms.

Comment

• Asa ar arata foarte bine
          Apropo...in postul anterior cand am zis de player...m-am referit la o schimbare in BINE...chiar este o schimbare in bine
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Originally posted by Raoulemilian View Post
            Va multumesc f mult, ce oameni ajutatori pe forumul asta. Ms.
            De la inceput au inceput sa te ajute, dar nu ai vrut sa asculti...
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ok,am inceput sa inteleg cum arata un Logan mai bine, mai clean este mai frumos,intr-adevar, doar ca nu este masina mea,este a tatalui meu si in plus trebuie sa ii cer si lui bani pentru a face unele modificari. Altfel intr-o saptamana erau gata toate lucrarile daca erau bani si era masina mea. Parca ma vad peste 3-4 ani aici cu 50 de pagini pe threadul asta cu loganul meu aranjat asa cum trebuie, cum au si altii, asta daca nu o sa trec la alta marca.

Comment

• Ne spui si noua varsta ta adevarata te rog??

Comment

• Varsta mea adevarata este 20 de ani,asa cum scrie si in stanga sub nume so deja dau bani destui la facultate. De ce intrebi asta? Ai vreo problema?

Comment

• Parca ma vad peste 3-4 ani aici cu 50 de pagini pe threadul asta cu loganul meu aranjat asa cum trebuie, cum au si altii, asta daca nu o sa trec la alta marca.
                    Eu inteleg de aici ca nu ai mai mult de 14-15 ani..

Comment

• Hmm nu este adevarat. De ce sa am 15 ani? Peste 2 ani termin facultatea de marina si dupa inca 2 de navigatie o sa imi permit unele chestii,poate nu am fost clar si concis.
                      Si am carnet din 2009 deci nu am cum sa am 15 ani. Deci,userule maestrupiersic hai sa terminam cu neintelegerile. ;)
                      Last edited by Raoulemilian; 10 April 2012, 00:08.

Comment

• maestre, poate tu esti ala care ar trebuie sa-ai afisezi varsta reala
                        raoul: daca nu ai bani de modificari, mai bine las-o simpla, e mai frumosa decat cu tot felul de accesorii pe ea

Comment

• Bravos domne!
                          In sfarsit te-ai dat si tu cu lumea.
                          Ce-o sa mai razi peste vreo doi ani de incapatanarea ta gen "Betmen, betmen!"
                          Oglinzile cred ca ar trebui sa fie acum prioritatea...
                          Succes mai departe.
                          :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Domnul geo... daca nu stii mai bine taci. Mi-am spus varsta adevarata pe forum mai demult! Am 17 ani, da! Tot acolo am explicat si de ce imi apare 23 de ani.

Comment

• Originally posted by Cobra7 View Post
                              Succes mai departe.
                              Multumesc.

Comment

• bine ca ati schimbat titlul ca era comic) SLS-ul meu aranjat jos cu toate chestiile inutile si las-o cat mai simpla pana strangi niste banuti!
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google