Pacat. Culoarea este foarte frumoasa, dar nu prea merge cu cromul. Daca tie iti place, ok, nu o sa te obligam sa dai jos cromul si sa o faci cum sa ne placa noua. Spatele arata mai bine decat la inceput, dar fata nu arata bine deloc
SLS-ul verde
Collapse
X
-
Poti face o poza la boxele spate Panasonic (ce au iesire si in portbagaj,pentru bass)?
Poti face masina asa cum vrei tu, dar o sa vezi ca o sa-ti treaca supararea si o sa dai jos ''sclipiciul'' de pe ea.
O sa realizezi ca Loganul nu este masina care sa aibe ceva cromat pe ea, deoarece cromul se pune in special pe limuzine/camioane/masini off road.
Spor la treaba si multi km - trii
Ps . In loc de triple ''tiganite'' cu leduri si faruri made in China cu care nu vei vedea nimica noaptea.......mai bine pune niste H&R .real power..... diesel power by
Comment
-
Gata nu mai zic nimic.Se poate sterge acest thread de catre moderatori.
Originally posted by Inary View PostIn al doilea rand vreau sa te intreb o chestie: esti rrom?
Comment
-
Acum sa fim sinceri........Cand intoarce lumea capul pe strada dupa un Logan si spune ....Uite ce ''misto'' este ?
Raspunsuri:
- Cand o ai stock ....NU
- Cand o ai impopotonata cu bling blinguri.... NU
- Cand ai la ea ceva aparte facut cu gust DA .
Accepta realitatea colegilor de forum .Iti garantez ca au fost colegi care nu au vrut sa mai scrie aici deoarece au mai scris altii inainte si aveai 10 pagini de critici.
Mai era un coleg care avea bare de inox pe sub masina si acum masina lui intoarce capete pe strada.
Stima!
Priveste ce a avut colegul nostru in prima pagina si apoi ultima pagina.
La inceput avea aceleasi reactii ca si tine.Last edited by cosmindan; 18 June 2011, 23:01.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by Raoulemilian View PostLogan cu 52000 km.A fost aranjat de mine si ma mandresc cu el.Imi place foarte mult cum a iesit.Voi ce parere aveti?
Comment
-
Ce suparacios.Nu suntem obligati sa ne placa daca tie iti place.Fiecare gandeste in felul lui.Daca tie iti place de exemplu muzica rock,nu trebuie sa imi placa si mie,daca tie iti plac blondele nu trebuie sa imi placa si mie.Noi ti-am dat cateva sfaturi,tu decizi mai departe daca tii cont de ele sau nu,daca tie iti place masina cum e facuta si nu mai vrei sa ii faci nimic ,de ce ne mai intrebi daca oricum faci cum vrei.Totusi noi nu iti vrem raul,noi iti spunem ce e frumos la ea si ce nu.Una e sa folosesti crom pe o masina americana,un cadillac escalade si alta e pe logan.Nu are acelasi efect.Nu merg jante cromate pe Logan,nu prea merg.Pe un Escalade sa vezi jante de 22' sau 24' cromate,e altceva.
Si ca veni vorba de Porsche-ul ala impopotonat cu toate tampeniile,de zici ca e magnet de metale,sticle,cutii de bere,etc...toate tampeniile...tie ti-ar placea sa mergi cu masina aia pe strada?Mie mi-ar fi rusine.sigpic
Comment
Comment