Eu l am vazut de cateva ori ca trece pe la mine prin fata pe la munca..culoarea e super da e kitchoasa ca se vad ca nu s de colo abtibildurile alea..l am recunoscut dupa motoru de 1.4 sase in v )
SLS-ul verde
Collapse
X
-
Pe forumul asta sunt atatea masini aranjate finut, idei ai fi avut multe. Iti place cromul ok dar fa ceva cu portbagajul ala, chiar nu-i sta bine cu cromul ala acolo si in interior pe la fetele de usi ca doar nu-i lexus sau cine stie ce alta masina de lux.
Au mai fost colegi care au avut masini impopotonate cu fel si fel de nebunii dar daca te uiti acum la acele masinute ti-e mai mare dragu sa le privesti.
Ca sa atraga priviri nu trebuie inceput asa.
Ar fi mers foarte bine o suspensie sport si un stil cat mai clean sau macar lasata asa cum e fara nimic.
Nu vreau sa te superi pe mine, am dat doar un sfat strict pentru masina. Si eu am invatat de la altii si tot asa
Sanatate, sa auzim numai de bine!Last edited by Christnacht; 8 October 2011, 13:42.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
nu stiu frate ce aveti cu masina omului,mie unul mi se pare super ok,si daca imi permiti o sugestie,am vazut in cora,sau in carrefour,nu mai tin minte exact,un autocolant gen inox sau gen oglinda,nu stiu cum sa explic,dar in orice caz jmeker,poate te ajuta.eu unul as pune pe aeratoare...
Comment
-
deci recomandarea mea :1. da jos cromul de pa fata de sub v
2. da jos cromu de pe lateral
3. jos coada de rechin
4. vopseste pleoapele culoarea masinii
5. da jos chestiile negre de pe portbagaj chestia cromata de pe portbagaj poate sa ramana dar atat!!!
Daca vrei sa iasa ceva frumos asculta parerile si nu te mai supara asa repede,noi vrem sa te aducem pe ''drumul cel bun''.
Comment
-
Ca raspuns la userul Prestige. Deci am zis ca vor urma poze. In mare parte s-a facut din ce ai zis. Aveti rabdare,am mai dat jos din crom.
Se vor pune poze cand o sa imi vina camera adica dupa 9 aprilie.
Originally posted by - Geo - View PostEu l am vazut de cateva ori ca trece pe la mine prin fata pe la munca..culoarea e super da e kitchoasa ca se vad ca nu s de colo abtibildurile alea..l am recunoscut dupa motoru de 1.4 sase in v )
Comment
Comment