SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by - Geo - View Post
    iti dai seama ce greseala am facut ))
    Nu ai facut o greseala mare,nu am zis asta,doar ca m-am mirat cand ai zis ca m-ai vazut trecand prin fata pe la tine la munca,si totusi credeai ca am 1.4. Unde muncesti?

Tapiterie de logan 2011 nu imi mai pun pt ca nu mai aduce nimeni, si totusi am vazut la mine in oras ca este cineva care face niste huse foarte frumoase si de calitate,care zici ca sunt tapiterii adica vin foarte fixate pe scaune. Totusi o sa pun poze sa vedeti cum arata in momentul asta.
    Last edited by Raoulemilian; 5 April 2012, 13:56.

Comment

am ramas cu impresia ca ai sigla de 1.4..in fine, tapiserie de care zici am eu facuta, lucreaza foarte bine baietii, da am inteles ca au inchis...
      sigpic

Comment

Atata crom ai pe treadul asta (si de la masina si de la baieti) ca deja mi s-au cromat retinele de cand citesc!

Apreciez totusi ca ne-ai dat si o veste buna si ca te "dai" pe drumul cel bun.

O parere personala, tinand cont de culoarea masinii tale, este ca ai fi putut sa dai banii de pe benzile de crom pe un aerograf sau ceva de genul si sa faci niste dungi stilizate cu verde deschis/lime. Cred ca ar fi dat mult mai bine.
        Iti atasez cateva poze de exemplificare(de forma si de contrast) si poate vreun coleg mai priceput la VT ti le-arunca pe masina sa vezi diferenta!

Spor la treaba si hai cu pozele!
        Attached Files
        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Mai bine fara desene... uite aici cateva desene pe masina . Parca e prea de tot...
          Attached Files

Comment

Originally posted by - Geo - View Post
            am ramas cu impresia ca ai sigla de 1.4..in fine, tapiserie de care zici am eu facuta, lucreaza foarte bine baietii, da am inteles ca au inchis...
            Au sediul pe Str.Poporului la intersectie cu Nemitescu. Au un garaj cu usa verde. Am fost la ei si nu au inchis,tu probabil vorbesti de altii.
            Deci ,deci poze urmeaza dupa ce imi vine camera pe 9-10 aprilie.

Comment

de aia zic - deci sunt inca deschisi- e bine
              sigpic

Comment

Nu mi-a venit camera si masina nu este foarte curata,dar am facut 3 poze sa va faceti o idee.
                Attached Files

Comment

cum trage V6-ele ?

Daca vin in cta ma dai si pe mine o tura?

Comment

Eu sincer nu vad nici o schimbare .

Comment

• Sunt cateva schimbari...bune: eleron,serigrafie,player...
                      Restul mi se pare ca au cam ramas la fel. Acum pe bune...ce ti se pare asa interesant la "croamele" alea (interior-exterior) ?
                      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• playeru ala face toti banii, cat ai dat pe el ? Rahaturile alea de langa stopurile din spate sunt oribile, fa portbagaju clean si o sa arate perfect...
                        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Ok. CD-Playerul este un no-name,ce vreti daca banii astia sunt putini .
                          Loganu,daca vrei ne intalnim undeva si dam o tura, nu ca ar avea a mea cine stie ce putere ca doar nu e 16v,dar daca tot vrei sa vezi..
                          Nu stiu,deocamdata asa ramane masina. Poate in viitorul indepartat o sa o fac clean, ca adevarat e ca arata si clean,bine,si cu toate barile vopsite in culoarea masinii. In interior pe usi probabil voi pune un fel de textil iar pe scaune niste huse de calitate. Dar astea sunt modificari de viitor,cand voi munci si eu.
                          Sau in cel mai bun/rau caz voi cumpara logan modelul facelift,peste 3-4 ani.

Originally posted by maestrupiersic View Post
                          Eu sincer nu vad nici o schimbare .
                          Uite-te mai bine daca nu vezi.
                          Last edited by Raoulemilian; 9 April 2012, 16:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am condus logan de 1.6 .. dar logan v6 nu am condus pana acuma )..

Comment

• Da )) pacat,nu stii ce senzatie )

Comment

• Ce frumoasa e,mai ales spatele...
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google