SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc pentru apreciere. Sau a fost o gluma ?

Comment

• avand in vedere ca FloNZN este un V.I.P pe forum nu isi permite sa faca glume e clar ca spune numai adevaru si e sincer

Comment

• Din fata arata bine, lateralele ar arata bine fara manerele de crom si dungile de crom, iar spatele ar arata SUPER daca nu ar fi dungile alea 3 de crom si V6-le...Incearca si vei vedea! Multa bafta iti doresc
        @Logane...) nu-s nici un vip, am doar culoarea mai decolorata)
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ok.Nu stiam ca VIPII nu fac glume,ca tot om e. In fine. Ma bucur ca nu a glumit . Si mie imi place cum arata spatele,mai ales.

Comment

• nu-si permit sa faca asa ceva...deobicei oamenii seriosi ai forumului primesc distinctia asta

Comment

• Raspuns la Flonzn:Mersi, o sa vad in viitor ce ii mai fac,si poate iti urmez si sfaturile. Ms.
              Si totusi care dungi de crom din laterale? Am avut mai demult sub bandouri dar le-am dat jos.

Comment

• masina arata acceptabil...la spate difuzorul si eleronul arata bine...jantele arata bine, playerul si luminile din interior dau bine...dar cand vine vorba de crom...sincer, mai bine asculta la toti cei care ti-au zis dupa forum si renunta la ele...sau cel putin modifica in photoshop si scoate cromu sa vezi ce de laude ai sa primesti))ai incredere

Comment

• Sa inteleg ca asta e al 2-lea varu' 6
                  Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• Nu ma pricep in photoshop dar am modificat in Paint si sa imi spuneti daca e mai bine decat original.
                    Attached Files

Comment

• oooooooo lux...daca o faci asaInca ceva da jos aparatorile alea de pe usi ca numa pe 1310 mai vezi dealea
                      MY CLA

Comment

• ar arata super misto daca ai face-o asa...sau nu neaparat clean...dar fara cromu ala...si are dreptate colegu prestige de alea cumparate din bazar care le puneam pe bicicleta))

Comment

• Originally posted by Raoulemilian View Post
                          Nu ma pricep in photoshop dar am modificat in Paint si sa imi spuneti daca e mai bine decat original.
                          mai vopseste si bara in culoarea masinii scoate aparatorile de la usi si deja incepi sa ai o masina de invidiat. Culoarea te ajuta ( deoarece este rara) + ca jantele dau foarte bine.
                          p.s. schimba si oglinzile cu unele de PH2 sau MCV
                          Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• salut, nu te speria ca nu sunt aici ca sa te critic, o sa iti spun ce imi place si anume: jantele, folia, fetele de usi sunt interesant facute, ceasurile de bord, eleron portbagaj, buza aia de la luneta(nu stiu exact cum ii spune), difuzorul de pe spoiler spate

o intrebare: gurile de ventilatie de la ce masina provin si cum ai facut sa le adaptezi?
                            bafta in continuare, numa bine

Comment

• simpla si frumoasa....(asa ca o idee)
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by bulgaru25 View Post
                                salut,gurile de ventilatie de la ce masina provin?
                                Salut,ms pentru aprecieri.Gurile provin de la un peugeot 308. Pentru a afla cum se monteaza,cauta pe google "aeratoare 308" si intra in primul link. Acolo daca citesti o sa iti dai seama.

Daca poate cineva sa vopseasca la poza cu masina vazuta din spate, si eleronul de pe portbagaj si de pe luneta,sa vad cum arata.
                                Last edited by Raoulemilian; 9 April 2012, 21:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google