SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu mi dau seama- unde stai exact?
    sigpic

Comment

• Sfatul meu e sa scoti tot ce straluceste in masina (cromul de pe bord si portiere) si la exteriorul ei (cromul de pretutindeni) si ai sa obtii un rezultat bun asupra imaginii de ansamblu a loganului tau si un feedback pozitiv din partea colegilor de forum. Este o vorba prin popor..."ce e prea mult e destul"...
      My ride

Comment

• totusi, mie imi place foarte mult playeru ala ... te-am mai intrebat odata si nu ai raspuns : cat ai dat pe el ?
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• In masina nu scot ce straluceste pentru ca tocmai de aia imi place. La exterior e alta treaba. Daca scot de pe portiere,la interior, dungile, o sa ramana marginea la vopsea foarte urat. Daca la tine conteaza mai mult imaginea,trebuie sa vorbesti de exterior, la interior trebuie sa imi placa mie,nu celor din afara. Pe player am dat vreo 200 de dolari.
          Raspuns pt Geo: Pozele au fost facute aproape de 4-5. Dar nu stau acolo. Eu stau la intersectia Panaitescu cu Hatman Arbore.

M-am mai gandit la o chestie. Ca sa ramana benzile cromate, dar in locul lor sa pun altele dar vopsite cu negru, sa fie negru lucioase. Cred ca ar merge asa.
          Last edited by Raoulemilian; 13 April 2012, 00:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bine ca ai spus unde stai...ca vin si iti dau eu prostiile alea de pe masina jos ))

Comment

• Originally posted by Loganu View Post
              bine ca ai spus unde stai...ca vin si iti dau eu prostiile alea de pe masina jos ))
              Sa nu te prind ))

Comment

• Loganu, marele tuner, vine si face curatenie )
                sigpic

Comment

• Oricum o tin in garaj asa ca nu are succes . ))

Comment

• Azi am scos aparatorile de la usi si manerele cromate. Uitati o poza.
                    Attached Files

Comment

• Si am pus la vanzare manerele cromate. 30 lei pe toate 4.

Comment

• Asa da! (zececaractere)
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Am mai facut 2 poze, sa se vada mai bine
                          Attached Files
                          Last edited by Raoulemilian; 13 April 2012, 19:27.

Comment

• Chiar e frumoasa acum, dar numai din fata si lateral...spatele ramane inca URATEL Stii ce ai de facut.
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• din fata arata mult mai bine. daca i-ai scos si abtibildurile din spate inseamna ca ai facut o treaba minunata. mai ramane sa faci curatenie si la interior (ma refer la acele chestii stralucitoare lipite peste tot) si te apropii de zona bunului gust
                              My ride

Comment

• e clar, omul a inteles ce de facut este doar o chestiune de timp. bv

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google