nu mi dau seama- unde stai exact?
SLS-ul verde
Collapse
X
-
Sfatul meu e sa scoti tot ce straluceste in masina (cromul de pe bord si portiere) si la exteriorul ei (cromul de pretutindeni) si ai sa obtii un rezultat bun asupra imaginii de ansamblu a loganului tau si un feedback pozitiv din partea colegilor de forum. Este o vorba prin popor..."ce e prea mult e destul"...
Comment
-
In masina nu scot ce straluceste pentru ca tocmai de aia imi place. La exterior e alta treaba. Daca scot de pe portiere,la interior, dungile, o sa ramana marginea la vopsea foarte urat. Daca la tine conteaza mai mult imaginea,trebuie sa vorbesti de exterior, la interior trebuie sa imi placa mie,nu celor din afara. Pe player am dat vreo 200 de dolari.
Raspuns pt Geo: Pozele au fost facute aproape de 4-5. Dar nu stau acolo. Eu stau la intersectia Panaitescu cu Hatman Arbore.
M-am mai gandit la o chestie. Ca sa ramana benzile cromate, dar in locul lor sa pun altele dar vopsite cu negru, sa fie negru lucioase. Cred ca ar merge asa.
Comment
-
-
Chiar e frumoasa acum, dar numai din fata si lateral...spatele ramane inca URATEL Stii ce ai de facut.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Comment