SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr.Sebi View Post
    mai ramane sa faci curatenie si la interior (ma refer la acele chestii stralucitoare lipite peste tot) si te apropii de zona bunului gust
    Am mai zis odata . Chestiile stralucitoare din interior raman asa.

Pentru ziua de 14 aprilie m-am gandit sa ii fac un polish si sa ii dau cu ceara.Polish am mai facut dar cu ceara niciodata nu i-am dat. Ii fac pentru ca in poza de la postul #159 vedeti si voi ca e zgariata vopseaua,cand bate soarele. Poate imi recomandati,pana maine, un tip/marca de ceara. Ms.
    Last edited by Raoulemilian; 13 April 2012, 23:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce frumoasa e masinuta acum,schimbare radicala........mai putin spatele.Daca dai jos "chestiile" si de pe portbagaj chiar va arata foarte bine.Bafta in continuare!

Comment

• Gata am spalat-o cu sampon auto si dupa ce s-a uscat i-am dat cu ceara pasta alba,cumparata din Real, marca Nigrin parca. Imi place ca nu prea se mai vad zgarieturile superficiale de pe vopsea.
        Am filmat si putin in interior:
        Attached Files
        Last edited by Raoulemilian; 14 April 2012, 15:39.

Comment

• Nu vad eu bine ...sau ai folie negru mat la manerele de la usi! ?!!

Poti sa pui o poza in care sa se vada mai bine!?

Meci.

Apropo...si verdele tau e superb !!

Comment

• Balacipaul: Nu am folie neagra la manere ci este vospit cu negru-mat.
            OAMENI OAMENI ) Am dat jos chestiile de pe portbagaj,mare parte din ele pentru ca a mai ramas dunga argintie de jos. Dar deocamdata e bine si asa.
            Hristos a inviat!
            PS: De ce nu merge filmuletul youtube de mai sus?
            Attached Files
            Last edited by Raoulemilian; 14 April 2012, 20:49.

Comment

• mult mai bine....
              My ride

Comment

• arata mult mai bine acum..la interior te sfatuiesc sa vopsesti fetele de usi complet negru sa pui niste huse negre sau sa shimbi tapiteria cu una model mai nou pe negru si sa dai benzile alea cromate jos..de asemenea capacele de la boxe..daca gasesti unele negre simple....te asigur ca va arata mult mai bine..sarbatori fericite..

Comment

• posteaza linkul direct
                  acum arata mult mai curata,da jos si colantele negre de pe la manere , ca nu se "leaga" cu nimic:
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• bine ca te-ai scapat de tigania aia de crom...acum arata mult mai bine!
                    MY CLA

Comment

• Matheo asta vroiam sa ii zic si eu dar am citit mai sus e vopsit acolo nu colant oricum la inceput ai luato razna rau de tot acum usor usor incepi sa revi pe drumul cel bun acum mai scapa si de dunaga argintie de pe portbaj si aranjeaza interiorul nu da bine cu cromul ala deloc pe acolo!

P.S De ce ai vopsit zona aia la manere?

Comment

• Originally posted by bogdan BOG View Post
                        arata mult mai bine acum..la interior te sfatuiesc sa vopsesti fetele de usi complet negru sa pui niste huse negre sau sa shimbi tapiteria cu una model mai nou pe negru si sa dai benzile alea cromate jos..de asemenea capacele de la boxe..daca gasesti unele negre simple....te asigur ca va arata mult mai bine..sarbatori fericite..
                        La interior ramane asa. Exact negrul simplu la interior il urasc cel mai mult. Cum sa vopsesc usile complet negru? ) In nici un caz. S-ar putea ca in viitor sa pun un material textil pe usi. Benzile cromate din interior fac interiorul mai placut,cel putin pentru mine,NEGRU SIMPLU nu imi place deloc, mai ales bordul stock.

Mai ales ca acum cromul din interior se potriveste si cu aeratoarele de peugeot 308.

Zona de la manere a fost vopsita pentru design.

Si adevarul e , ca atunci cand ma uit la primul post, la cum arata masina )) Doamne cum a putut sa imi placa cum arata? )
                        Last edited by Raoulemilian; 14 April 2012, 21:15.

Comment

• la manere arata tiganesc cu negru ala... daca rezolvi si chestia aia si cu banda cromata de exterior pot sa zic ca arata frumos...la interior nu ma bag pentru ca tu stai in el nu eu...macar exterioru sa fie aranjat cu gust ca pe el il vede toata lumea
                          MY CLA

Comment

• Nu te supara da la cat a fost masina de incarcata de stickere nu puteai sa pui si acolo colant?

Comment

• Originally posted by Narcisuc20 View Post
                              Nu te supara da la cat a fost masina de incarcata de stickere nu puteai sa pui si acolo colant?
                              De ce sa ii pun colant? Ce are daca am vopsit? Vopseaua e acolo de 6 luni si nu a patit nimic.
                              Link cu filmuletul: http://youtu.be/MkRTvOV6IQ0?hd=1

Comment

• SI daca vrei sa revii la culoarea initiala a masinii fara elemente de "design" o sa revopsesti toate usile? Nu te-ai gandit ca o sa te plictisesti de acel negru si o sa vrei sa revii la culoarea initiala?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google