SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Narcisuc20 View Post
    o sa revopsesti toate usile?
    Nu te gandesti cum am curatat vopseaua neagra de pe capota? E la fel ca cea de la manere.Se ia cu nitrodiluant fara sa atace deloc vopseaua verde.

Comment

• Originally posted by Raoulemilian View Post
      Parca ma vad peste 3-4 ani aici cu 50 de pagini pe threadul asta cu loganul meu aranjat asa cum trebuie, cum au si altii, asta daca nu o sa trec la alta marca.
      In ritmul asta, cu 2 pagini/zi , nu iti trebuie 3-4 ani , ci 3-4 saptamani... Multa bafta in continuare.
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Sincer nu m-am gandit ca e vopsit si acolo! Ce ai mai chinuit saraca masina! In fine fiecare face ce vrea!

Comment

• Originally posted by Raoulemilian View Post
          Si adevarul e , ca atunci cand ma uit la primul post, la cum arata masina )) Doamne cum a putut sa imi placa cum arata? )
          In sfarsit ai ajuns la ce-ti spuneam cu totii!!

Mai ai un pic si o sa zici asta si despre interior!!!

Spor la treaba!
          :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• nu stii sa raspunzi la mesaje?
            sigpic

Comment

• Ce ma?ti-ai cumparat alta masina? ce bine arata acum si spatele...Mai ai la interior si estie drumul cel bun si tu...Baftaaa...
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by - Geo - View Post
                nu stii sa raspunzi la mesaje?
                Pai ce trebuie sa iti raspund neaparat eu? Daca veneam iti ziceam ca vin,daca nu am venit nu ti-am mai raspuns. Si in plus a fot mass,nu mi-ai dat doar mie ca sa am obligatia sa iti raspund
                Last edited by Raoulemilian; 18 April 2012, 14:32.

Comment

• Daca tot veni vorba
                  Pe acesta cale imi cer eu scuze ca nu am raspuns la mesaj dar l-am vazut tarziu (cel de luni), eram acasa cu musafiri, eram la baute ca sa zic asa . Am vazut mesajul tarziu
                  Mass nemass daca s-a vazut acel mesaj cred ca era usor de scris acolo un NU sau un DA. Si el cheltuie banuti pe aceste mesaje, macar frumos din partea lui ca anunta oamenii dar si din partea noastra ar fi frumos sa raspundem la aceste mesaje fara suparare.

Imi cer scuze de offtopic. Sa nu te superi pe mine ca si eu am mai dat-o in bara dar asta e barami recunosc ....

Imi place masinuta ta si ma bucur ca ai scapat de acele zorzoane de pe portbagaj, asa da . Numai bine si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• am crezut ca te intereseaza sa schimbam o parere, o samanta, no problem...eu dau mesaje ca sa vad cati ne strangem...imi cer scuze ca te am deranjat..
                    @cicule, tu las-o balta..
                    sigpic

Comment

• Imi cer scuze fata de acest baiat ca am poluat acest topic de-an p.... Avem mess una alta unde putem comunica nu pe aici. Am gresit eu ca am intervenit ca ......

Un moderator sa faca curatenie pe aici rog!
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Originally posted by - Geo - View Post
                        am crezut ca te intereseaza sa schimbam o parere, o samanta, no problem...eu dau mesaje ca sa vad cati ne strangem...imi cer scuze ca te am deranjat..
                        @cicule, tu las-o balta..
                        Ok nu am stiut ca trebuie neaparat sa raspund la acel mesaj si imi cre scuze. Chestia e ca nu am deloc credit pe telefon pentru ca mi-a expirat oferta. Deci oricum nu aveam cum sa iti raspund la mesaj. Cand o sa am credit o sa iti raspund.

Un moderator rog sa stearga de la postul 185 inclusiv. Multumesc.
                        Last edited by Raoulemilian; 19 April 2012, 19:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• L-am rugat pe CristiXP ,prin PM, sa stearga posturile 185-191 dar nu vrea si nu stiu de ce.
                          Mi-am pus huse, m-a costat 350 lei. Pe laterale au imitatie de piele iar in mijloc au un textil cu dublura de burete pe interior. Modelele le-am ales eu si zic ca culorile sunt frumoase. Am vrut inchis la culoare.
                          Attached Files
                          Last edited by Raoulemilian; 23 April 2012, 22:17.

Comment

• Sa le folosesti sanatos buna investitia si sunt si frumoase acum problema e sa si tina acea imitatie de piele sa nu se uzeze repede sa se faca urata!

Comment

• Da stiu ca e cam sensibila imitatia asta de piele, se cam sifoneaza .Asta e cat o tine o tine. O sa cobor mai usor din masina.

Comment

• Pentru ca pe ea acum inca am cauciururile de iarna cu jantele astea de aliaj, vreau sa mai cumpar un set de jante pe care sa pun caucioacele de vara si sa trec si eu la alea de vara ca a venit vara . De abia acum am gasit modelul de jante care imi place si la care am facut comanda. Prima data am vrut sa iau jante League LG-236 dar am sunat la toate magazinele si nu mai exista in stoc, de obicei au cate 3 in stoc si nu vreau sa iau 2 de la unul 2 de la unul ,nu vreau sa ma complic. Asa ca am gasit si mai ieftine si care arata aproape la fel: http://www.ejante.ro/index.php?x=mod_janta_stoc&id=1059 . Voi face poze cu ele pe masina saptamana ce vine.
                                Mie imi plac foarte mult, de aceea am cautat prin toate magazinele online pana am dat de un anunt pe 4 tuni ng,am vorbit cu omul pe mess si mi-a zis de situl lor. Cand le-am vazut am zis,gata astea sunt .
                                Last edited by Raoulemilian; 18 May 2012, 17:58.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google