SLS-ul verde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de unde ai luat antifonul si cat te-a costat?

Comment

• Antifonul l-am luat de la un baiat de pe un forum dar este acelasi ca acela de pe magazinul daciashop de la ground zero. S-a redus din zgomotul motorului, se aude mai infundat.Pentru rezultate mai bune trebuia si un material cu spuma peste gen STP biplAST sau stp ak10 dar deja era prea scump. Bordul demontat+montaj l-a facut un electrician auto. Da urmeaza alt volan, de ph2 adica.

Comment

• Revin cu poza si impresii despre insonorizarea pe care am facut-o in ultima saptamana.
        Am izolat podeaua, plafonul(+stalpii), platforma boxe spate si toate usile.
        1.Podeaua: am lipit silent coat si peste , un strat de covor persan taiat
        2.Plafonul: silent coat pe tabla. Pe cartonul plafonului am asezat 2 straturi de pasla si o bucata de covor in partea din fata.
        3.Platforma boxe: silent coat
        4. Usile spate: silent coat pe tabla dinspre interiorul masinii si un strat de pasla in fetele de usi.
        5.Usile fata:silent coat pe tabla dinspre interior a usii cat si pe cea din exterior + 2 straturi de pasla in fata de usa.
        6.Acum vreo luna am izolat si in spatele bordului cu silent coat pt ca am dat bordul jos.
        Pozele sunt facute in diferite stadii ale lucrarii,am acoperit tot nu cum se vede in unele poze. Ce a mai ramas de facut este portbagajul dar si acolo am un strat de covor pus de mai demult,cred ca ramane asa oricum este foarte silentioasa masina acum. *Am cumparat 6 pachete a cate 20 de coli de Silent Coat si 8m2 de pasla de 7mm grosime. Greutatea Silent-Coatului si a paslei folosite se apropie de 30 de kilograme(deci atat cantareste toata insonorizarea). Deci am iesit la un pret cam de 1100 lei cu totul.
        Ca impresii, nu se mai aude aproape nici un zgomot din afara decat cand trec masini aproape de masina, e si normal. Dar cand mergi cu 70-80 de abia se mai aude drumul si vantul este aproape insesizabil, ce mai vine vine de la geamuri sunet de vant. Oricum per total zgomotul s-a redus cu 90% in interior fata de logan stock. Zgomotul motorului este mult mai infundat si mai placut, face un sunet mai gros ca si cum as avea evacuare sport, nu mai vibreaza toata masina cand accelerez sau in frana de motor.Per usa fata am adaugat 4 kilograme si se simte o usa grea acum si la inchidere este mult mai placuta, se inchide si mai usor nu mai e nevoie sa fie trantita,deasemenea muzica se aude muult mai bine.. .Toata masina se simte mai inchegata,nu mai vibreaza tabla in ea.Sunt foarte multumit de rezultate, pentru cei care stiti de Megane 2 ce insonorizat e, acum loganul asta zici ca e megane 2 din punctul asta de vedere. Dar cata munca am depus si cata rabdare..
        Attached Files
        Last edited by Raoulemilian; 16 May 2013, 23:07.

Comment

• Pe langa cele 30 kg nu am luat in calcul greutatea covorului persan care cred ca e si ala 5 kg. Ca si sunetul motorului, pot sa ma duc lejer in 4-5000 de ture fara sa mai fie deranjant cum era inainte. Este si efectul psihologic ca "nu se mai forteaza" pt ca inainte zici ca exploda la turatii mari. Acum e foarte placut.
          * Montarea tuturor elementelor din interior inclusiv scaune banchete plastice plafon,covor podea deci tot a durat 4 ore, asa ca idee poate intereseaza pe cineva .In afara de usi. O usa din fata mi-a luat 3 ore iar una din spate 2 ore. Izolarea cu silent coat pe podea platforma boxe spate,stalpi si jumate de plafon mi-a luat vreo 12-14 ore.
          Last edited by Raoulemilian; 16 May 2013, 23:18.

Comment

• felicitari buna treaba ai facut.,cand ajung prin ct.poate ne vedem 5 min sa vad si eu cum se aude,vreau sa fac si eu lucrarea asta curand.

Comment

• Ok, vorbim daca e.

Comment

• Cred ca ti-am vazut masina vineri la Doraly .Nu scapi neobservat. Esti pe drumul cel bun.
                Foarte utila insonorizarea.
                Last edited by cosmindan; 12 August 2013, 12:31.
                real power..... diesel power by

Comment

• Te simti ca in BMW
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• doar de curiozitate... pentru ce e cablul ala alb, care vine din spate?

Comment

• Cablul alb este o modificare Am pus antena radio pe spate si am tras cablu pana la ea.

Comment

• Arata bine SLS-ul verde, scaunele le-ai schimbat, de ce marca sunt ? A trebuit sa modifici ceva la ele ?
                        Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

• Scaune de bmw e36. S-au facut suporti de metal pt ele ca sa vina pe gaurile masinii.

Comment

• Foarte tare tinere, si fara prostii de genul ,,tot logan ramane`` sau ,,tot dacie e``, mama ce ma zgarie pe creier cuvintele astea. Imi place cum ai modificat consola de ph2 si ai pus 2DIN, misto, am vazut la cineva care a mutat butoanele... dar cum e la tine ma incanta mai mult Cand ai timp si daca vrei, vopseste si manivelele de la geamurile de pe spate in argintiu daca tot ai pus fata de usa de ph2, ar arata mai bine, zic eu. Antena de pe fata ai anulat-o de tot ? si ce ai facut cu gaura ramasa in plafon sus ?

Comment

• Salut! Vitrina la bord de unde ai cumparat-o? Frumos. SLS ul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google