Ph2 Alb 1.6-16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am avut si eu manerele colantate. o perioada mi-au placut... apoi am renuntat. sper la tine sa dureze mai mult, mie mi-a parut rau numai de cat timp mi-a luat sa le fac. bafta!

Comment

usr1 - eu aplic pe ele o solutie pt cauciucuri (e o solutie gasita la spalatorie) si le sterg.
      sweetboy89 - da-i inainte cu tupeu!;)
      matheo66c - colegu' nu m-am gandit pana acum,dar este o idee mareata MULTUMESC!
      dany_av - sincer la tine am vazut prima data si mi-au placut!

P.S.usr1 - statia e montata pe masina sa te previna de probleme si e foarte buna calitate pret!
      Last edited by katalin_89; 29 May 2010, 14:12. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

au iesit super frumos, autocolantul l-ai cumparat din targoviste?
        sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

@UCN - Nu l-am cumparat din Targoviste,l-am comandat de pe net! Multumesc frumos!
          sigpic

Comment

Baiatu` ceva noutati? mai incalzeste-ne si pe noi cu ceva poze,si ce ai mai facut pe la masina! Cine ma sustine?
            Martaloaga mea

Comment

tare ideea cu autocolant pe manere ... o sa fac si eu la ph2-ul meu..dar sa vedem daca gasesc o alta culoare... km fara probleme maestre. !
              http://www.facebook.com/groups/posesoriLogan/

Comment

@maha90 - colant mai gasesti si alta culoare...bafta la ce vrei sa faci!
                sigpic

Comment

au iesit super manerele
                  ma bate si pe mine gandul sa le fac si eu
                  imi place albul
                  spor la modificari

Comment

Colantul de la ce magazin l-ai luat si la ce pret?
                    Multumesc.

Comment

• @GJ-85-SRY - ma bucur ca iti place
                      @um2802 - ai P.M numai bine
                      sigpic

Comment

• Azi mi-ai taiat calea la Slobozia Moara,te-am vazut prea tarziu ca te speriam putin ......ai intrat spre Brezoaele daca nu ma insel si te-ai oprit.
                        Eram cu aia mare si am trecut pe limitator racheta
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• ) Sa stii ca m-am gandit,cateva momente ca esti u dar nu eram sigur....aveam si statia inchisa...sa stii ca nu ma sperii asa rau de astea mari ca sunt si eu in aceeasi bransa! Te salut colegul!
                          sigpic

Comment

• Au iesit super manerele, presupun ca in realitate se vad mult mai bine.
                            Vreau sa stiu si eu cum se lipeste acel material, pentru ca vad ca se muleaza perfect.
                            Tinc fest !!

Comment

• Mi-ai dat o idee buna cu manerele dar numai decat le-am facut argintii! Eu mi-am colantat consola centrala de la bord si stalpii la usi cu folie carbon! Frumoasa masina am mai spuso si o voi mai sune imi plac le nebunie loganurile albe!
                              @kalimera22: Acel autocolant se muleaza la cald si necesita multa rabdare pentru al monta cum trebuie!

Comment

• @Kalimera22 - are un lipici foarte bun si daca se foloseste un feon cu aer cald se pote modela pe orice componenta,ai nevoie de multa rabdare...
                                @Narcisuc20 - ma bucur ca ti-am dat o idee buna,multumesc frumos .

Si ca nu am mai umblat de ceva vreme pe aici,masina a primt un volan nou din piele si tapiseria de la scaunul soferului schimbata toate acestea fiind schimbate pe garante!
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google