Ph2 Alb 1.6-16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se vede ca mergi cu o mana pe volan, tata si-a pus o husa la vreo 60.000 km., cele mai proaste volane astea de Ph2 fara piele, se fac urate rau in timp fata de alea de Ph1 in sensul ca parca se cojesc, nu se tocesc frumos asa ca la Ph1.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Domnu' Alex,nu este vorba ca merg cu o mana pe volan,dar s-a cojit dintr-o data asa,cand faceam curatenie in masina si am dat cu o carpa umeda pe el...;)
      sigpic

Comment

• De curiozitate cati km are masina ? Nu au comentat nimic la service in ceea ce priveste acordarea pe garantie a celor 2 elemente ?
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

• Masina avea 30.000 cand am fost sa le schimb,nu au comentat nimic,si am gasit pe cineva acolo mai de treaba si mi l-a comandat de piele...
          sigpic

Comment

• SI cel din piele se va decoji si al meu incepe incet, incet e ph1 piele, pacat ca eu nu mai am garantie
            Frumoasa oricum masinuta

Comment

• frumoasa masinuta, mi-ai dat idee sa merg si eu cu husa de la scaunul soferului sa mi-o schimbe, s-a crapat la fel ca a ta. salutare
              sigpic

Comment

• tot ph2 am si eu tot 16v are un an masina am 15000 km si lafel sa facut volanu ti lau schimbat aia la garantie?
                sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• @DaniD - Sunt constiet de treaba asta ca in timp se va decoj,dar ce sa facem...multumesc!
                  @Laurr_07 - Daca ai garantie profita de ea,ca daia ai dat un ban pe masina....
                  @PoRo - Da mi le-au schimbat pe garantie,fara nici un comentariu.
                  sigpic

Comment

• Si ca tot a trecut ceva vreme si nu am mai umblat si eu pe aici urc si eu niste poze ca sa vada lumea cu ce lucruri a venit si la mine mos Craciun:

- O husa la schimbator alba din piele;
                    - Un set de arcuri H&R (-4.5);
                    - Un set de 4 anvelope iarna;
                    - Si o mica modificare la capota.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Asa mai da..
                      Daca o sa fi cuminte..mosu mai trece pe la tine
                      Sa fie primite Senior Catalin

Sarbatori fericite inca o data
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• Buun bun asa. Poate prin primavara vine iepurasu' si cu un set de jante.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• super catalin, imi plac modificarile facute de tine, o poza mai de departe din lateral sa se vada bine cum arata lasata.
                          sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Nu le-a montat inca...o sa le monteze cand vine caldurica
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• ce darnic a fost mosu
                              bravo!

Comment

• @matheo66c - Multumesc frumos Senior Marius, si sa auzim numai de bine! Ms!
                                @aleXpeed - Jantele,cum ai spus si tu o sa apara in primavara poate vine iepurasul
                                @UCN - Ma bucur ca iti plac,si cum a spus si colegul nostru matheo66c arcurile nu sunt montate docamdata.
                                @Mishu - A fost saracu mos darnic...MS!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google