Ph2 Alb 1.6-16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sal frumosa masina...multi km fara probleme...

Comment

e super masinuta..si coluarea ...am si eu una la fel ..si sunt mandru de ea ..
      SA TE TINA MULT SI BINE

Comment

frumoasa masina si fara briz-brizuri. bine ca ai scapat de crom!

Comment

frumoasa masina.....multi km fara probleme si bafta la ce vrei sa ii faci in continuare...ca suna bine

Comment

Salut! Frumos Golanul sa-l stapanesti sanatos,si la cat mai multi km fara probleme
            Martaloaga mea

Comment

super masina bafta in continuare la modificari si multi km fara probleme
              SRF TARGOVISTE

Comment

Salut, frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. am si eu un sfat daca vrei bineinteles: scapa de suportu ala de numar cu roz, ca eu urat(parerea mea). in rest e super marfa. bafta in continuare.

Comment

...toata Dambovita e impanzita cu suporti roz...
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@D-FENS - ai drepate....o sa scap de iei cat de curand
                    sigpic

Comment

Nici mie nu-mi place bagheta aia roz,eu am vopsit-o cu spray negru mat.
                      Sa te bucuri de masinuta.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Oricum, visavi de ce ziceam de gume, mare diferenta sti si tu ca nu este, mai ales pe umezeala asta de afara.
                        Eu as mai avea o chestie care ma deranjeaza vizual, presupun ca o observi si tu, autocolantul ala din fata de pe buza cromata nu prea da la culoare cu restul calandrului... este ceva calitativ? ... oracal/orafol sau este de bricostore...
                        ala ar merita un schimb in viitor cu unu care sa fie negru mat, uite la mine ca este apropriat la nuanta si nu este "de firma" este multi-fix poli clay ca brand, adica un noname dar care isi face treaba lafel de bine.
                        PS: daca iti par mai critic singurul motiv pt asta este ca ai ph2
                        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

@Mikelangelo - nu imi pari critic,fiecare om cu parerile lui fie ele bune fie ele rele...cauciucurie conteaza foarte mult,masina a venini cu cauciucuri BARUM...cat despre ornamenul cromat este colatat cu imitate de carbon,o sa fie inlocuit cat de curand cu altul vopsit negru mat+grila si emblema...
                          sigpic

Comment

janteeee plange dupa janteeeparerea mea e ca ar da super unele albe spitate...am vazut eu unele...numai stiu ce marca erau si aratau bestial
                            AdY_JmL_2015

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                              Nici mie nu-mi place bagheta aia roz,eu am vopsit-o cu spray negru mat.
                              Sa te bucuri de masinuta.
                              bagheta aia nu-i roz,e portocalie dar pozele is facute cu telefonul..si de aceea a iesit roz...
                              Martaloaga mea

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google