frumoasa masina ta spro la modificari in continuare si multi km fara probleme
Bafta
Bafta

))
o sa mai ma duc in seara asta in practiker poate gasesc acolo.

))
o sa mai ma duc in seara asta in practiker poate gasesc acolo.

47000

arata ok.doar ca mi se pare putin cam greu pentru a fi prins cu silicon de parbrize sau ce o fi ala.iar cu suruburi nu prea ma indur sa l prind...cel de la care l am luat mi a zis ca sta bine cu mastic dala de parbrize...si asa voi incerca sa l pun,cand s o face mai frumos afara
tu l ai pus si dupaia ai revopsit portbagajul?sau invers?l am pus asa de forma nu da prea bine fara clean da pentru moment asa va ramane...
probabil peste o saptamana vor fi montate amandoua.
tu l ai pus si dupaia ai revopsit portbagajul?sau invers?l am pus asa de forma nu da prea bine fara clean da pentru moment asa va ramane...
probabil peste o saptamana vor fi montate amandoua.
mi a zis ca repozitionarea asta inseamna rudicarea basculei putin[masina coboara]...altcineva mi a zis ca le slabeste din niste suruburi sau cam asa ceva...deci cei care stiti si a ti mai facut asta sfatuiti ma sa stiu daca zice bine mecanicu asta.ms!
mi a zis ca repozitionarea asta inseamna rudicarea basculei putin[masina coboara]...altcineva mi a zis ca le slabeste din niste suruburi sau cam asa ceva...deci cei care stiti si a ti mai facut asta sfatuiti ma sa stiu daca zice bine mecanicu asta.ms!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment