Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo icstrem_no1 asa mai merge cu arcurile astea Bafta in continuare la ce ti-ai propus

parca nu e destul de lasata oricum arata foarte bine.... felicitari!!!
    Last edited by sorin17; 18 February 2011, 00:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sorin17-mersi,mersi!tu cu cat ai coborat o nu tot cu 3 sau te confund:-?
      AdY_JmL_2015

Comment

• nu ma confunzi... tot cu 3 cm:d
        app ai masurat inainte sa pui arcurile ?:-d

Comment

• nu...am masurat dupa ce le am pus!am masurat masina mea lasata si alta masina la fel numai ca era stock...3 cm diferenta.
          care stie daca mai tai o spira din arcuri fata si spate o sa am probleme?presupun ca mi afaecteaza rau toate articulatiile...dar cam cat ar mai cobora?cineva care se pricepe!
          AdY_JmL_2015

Comment

• !

Azi am innegrit albiturile alea de semnale
            Attached Files
            AdY_JmL_2015

Comment

• arata bine... cu ce le-ai inegrit?

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                are idee careva cand tin volanu drept masina o ia putin stanga sa fie de la capetele de bara:-?

?????????????????
                eu am capetele de bara varza si bucsile , adica pot sa mai fac 2-3000 km cu ele, asa mi-a zis mecanicul, si nu trage deloc......

ps: sa uzezi sanatos arcurile si poate o mai lasi un pic...bafta !
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• sa-i trantesti niste anvelope cu talon mai mic ca o sa dea mai bine

Comment

• sorin17-folie de stopuri
                    Tudor-pnm nu stiu ce sa zic atunci:-? mersi,mda ar merge umpic mai jos dar nu vreau sa mai tai din arcuri:|
                    Mishu-anvelopele nu vor veni prea curand...tinand cont ca astea mai ma duc inca

cred ca am aflat problema tragerii putin stanga a rotilor cand tin volanu drept...dupa ce s a montat arcurile suruburile din stanga si dreapta ale capeteleor de bara[sau ceva de genu sper ca ma exprim bine]n au fost stranse egal in ambele parti...de aici apare problema...acum dupa ce voi schimba capetele de bara trebuie sa fac si geometria...alti bani alta distractie...asta e mecanicii ..... mele

Originally posted by icstrem_no1 View Post
                    sorin17-folie de stopuri
                    Tudor-pnm nu stiu ce sa zic atunci:-? mersi,mda ar merge umpic mai jos dar nu vreau sa mai tai din arcuri:|
                    Mishu-anvelopele nu vor veni prea curand...tinand cont ca astea mai ma duc inca

cred ca am aflat problema tragerii putin stanga a rotilor cand tin volanu drept...dupa ce s a montat arcurile suruburile din stanga si dreapta ale capeteleor de bara[sau ceva de genu sper ca ma exprim bine]n au fost stranse egal in ambele parti...de aici apare problema...acum dupa ce voi schimba capetele de bara trebuie sa fac si geometria...alti bani alta distractie...asta e mecanicii ..... mele
                    Last edited by icstrem_no1; 19 February 2011, 16:10. Reason: Automerged Doublepost
                    AdY_JmL_2015

Comment

• care stiti unde gasesc niste capete de bara originale si cam la ce bani?am cautat in autovit si nu am gasit nimic original...
                      AdY_JmL_2015

Comment

• Unde ai pus arcurile? La cine ai fost?

Pentru capete de bara intreaba la DaciaShop pe thread, poate te ajuta Soran.
                        sigpic

Comment

• cum a spus stefan.dse , cauta pa daciashop .. sau la evali.daniel , parca si el avea.
                          sigpic

Comment

• stefan.dse-la un servis unde se repara mai mult taxi uri.VIOREL parca se numea...
                            FANE_CLK-merci de info
                            AdY_JmL_2015

Comment

• cat ti-au luat aia pt schimbat arcurile ?
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Aha, pai, de ce nu ai apelat la cos_min_i?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google