cand se schimba capetele de bara se face geometria obligatoriu , nu te lua dupa nea nicu de la service care zice sa nu faci geometria.cand strangi bani da fuguta si fa geometria , oricum nu e asa de scump ,40-45 ron asta cand am schimbat si eu capetele de bara
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
icstrem_no1: Ti-am zis si eu sa o fac , si eu am auzit ca e obligatoriu sa faci geometria ,mecanicii care spun ca nu e nevoie sunt cam terminati...Fa gemetria si nu o sa mai traga
Comment
-
!
myrc3a-mersi mult si al tau e frumos
XSorynX-mersi.schimbatorul il voi schimba si pe el curand.
MirCip-e cam 80lei m am interesat.
Mariusrs-mda asa i,saptamana viitoare ma duc si o fac si sper sa fie ok
Azi am revopsit V ul ca era sarita vopseaua si bratele de la stergatoare...am luat si niste stergatoare noi ca de...in ziua de azi si astea se fura...ce oameni))
AdY_JmL_2015
Comment
-
Nene ai zis ca imi zici si mie cand te apuci sa vopsesti, ca sa vin si eu...ai uitat.Glumesc o sa ii vopsesc si eu dar dupa ce imi iau gume noi
Comment
-
Mariusrs-nene crede ma ca am uitatsi nici nu aveam numarul tau...plus ca asta a fost ceva asa spontan...n am stiut ca le fac azi...am vazut frumos afara si pac
cosmin83-e vopsea de care am luat si acum un an difera doar nuanta de albastru...deci ar trebui sa reziste pana la primavara cealalta
p.s. as dori sa mi iau o toba sport...gen carub cu silencer...ce ziceti?am auzit ca s ar putea sa fi bagat in autovit iar...are careva idee?sau vinde cineva una SH mai ieftina ?ms!AdY_JmL_2015
Comment
-
tamburii trebuiau sa ii faci negri ...
Comment
Comment