Ady-bac jantele sunt luate acum vro 4 ani de la LASSA
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
icstrem_no1: ar merge niste stopuri cum are job cu semnalizarea alba..ar da mai bine pe masina decat cum ai tu acuma...daca ai gasi ceva la un pret decent.....sau de tuning....despre senzori de parcare nu stiu ce sa zic...chestia e ca ...daca pui ..pune uni mai de calitate daca nu vrei sa ai surprize iarna....ca sa inghete..
Comment
-
@alexandru-da m am gandit si la stopuri tuning si la cele cu alb...dar ma gandeam la un schimb...adica sa le dau pe astea si sa mai dau o diferenta si sa iau unele tuning...insa cei pe unde m am interesat nu le accepta pe acestea...si dasta momentan nu le am schimbatiar in legatura cu senzorii ai dreptate...nu o sa pun daia de 100lei pe ea...ori sau ceva pe la 250 asa ori numai pun deloc,nu ma tiganesc.
da catalin am vrut sa i cumpar de la inceput unu mai mare dar nu avea suruburi si trebuia sudat...si m am gandit sa l sudez...sa nu l sudez pana m am razganditdar cred ca voi lua unu mai mare si l voi suda.
Astept sa vina vreme mai buna...ca pe urmatoarele zile cica se anunta ploi... si dupaia sa i vopsesc etrieri si tamburii cu albastruAdY_JmL_2015
Comment
-
imi place masina si jantele dau bine de tot.
eu unu as scoate chestiile alea reflectorizante de pe marginea usilor nu prea dau bine.
p.s norocosule ai vopsita grila cu sigla in culoarea masini eu nu am
Comment
-
-
Originally posted by sKyb0y View Postcat te-a costat?
Originally posted by jelly View PostSi eu as vopsi bara dar pentru a nu gaza radiatorul si alte chestii pe acolo cred ca ar trebui data josAdY_JmL_2015
Comment
Comment