Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu consum alcool..decat seminte,suc si/sau energizant !

Nu ma lasa..nu am voie )))

Comment

• ?

are cineva din bucuresti inele de duster?si la ce pret?astept un mesaj privat
      AdY_JmL_2015

Comment

• salut,daca iti gasesti inele de duster,presupun ca pe cele vopsite albastru le vei vinde.Daca te hotarasti sa le dai,te astept cu un PM.
        Numai bine.
        MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• inelele ceasurilor care le am acum pe masina nu s albastre!
          AdY_JmL_2015

Comment

• salut am inele duster .ti-am lasat pm!
            Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
            Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
            Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Eu credeam ca, cauti inele de la aeratoare.Scuze.

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• bogdandochita-aa nu...dar le poti face si tu ca ale mele ,de ce ai cumpara altele...
                AdY_JmL_2015

Comment

• stiu ca pot sa le fac si pe ale mele,dar na,apropo cat costa un grund pt plastic,pana acum nu am vazut pe nicaieri!

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• eu am dat 25 lei pe un tub de plastofix cu 400ml
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Am inteles iti multumesc pentru informatii.
                      Numai bine

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• !

Azi s au astupat incuietorile usi doar fibra maine la kit,clean portbagaj si eleron integrat,urmeaza si kitu maine,bad boy aproape gata {mici retusuri},deschidere la portbagaj din buton din inauntru,lupe faruri 6000k bixenon cu angel-uri albe,sticlele mai trebuiesc curatate ca mi a ramas silicon de la pleoape,{un angel nu se mai aprinde nu stiu de ce...probabil de la fire ceva...vedem maine}si mult ,mult praf))
                        Attached Files
                        Last edited by icstrem_no1; 20 November 2012, 01:05.
                        AdY_JmL_2015

Comment

• frumoase modificari, o sa o vopsesti acum sau in primavara?
                          sigpic

Comment

• probabil la primavara ca iarna se mai zgarie,o mai ia rugina...la primavara o vopsesc integral

care aveti lupe spuneti mi si mie cati volti scrie pe ele?la mine erau de 14V si mi a ars 2 drosere de angel,astia de la garantie mi au zis ca nu e normal,ca baga uneori mai mult de 14V si daia le arde imediat.acum am pus drosere de 16V

Care aveti lupe spuneti mi si mie cati volti scrie pe ele?!? la mine erau de 14V si mi a ars 2 drosere de angel,astia de la garantie mi au zis ca nu e normal,ca baga uneori mai mult de 14V si daia le arde imediat.acum am pus drosere de 16V...

Azi s au chituit si portbagajul si incuietorile usilor,revin cu poze dupa ce le dau un spray)

cei care aveti lupe si xenon etc aveti un "modul" separat care sa nu permita sa intre prea multi volti in drosere sa le arda?am inteles ca ar trebui o chestie dasta pentru protectie...
                            Last edited by icstrem_no1; 21 November 2012, 00:44. Reason: Automerged Doublepost
                            AdY_JmL_2015

Comment

• Frumoase modificari Adi, imi doresc si eu lupe, chiar se merita la cum lumineaza si arata masina cu ele.
                              p.s. cat de curand o sa-mi pun si eu.

Comment

• Ar fi bine sa astupi si bandourile daca tot o revopsesti integral
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google