Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• !

Salutare tuturor! ma poate ajuta si pe mine cineva cu un V.T. cu o vopsea albastru skoda rs pe masina[barile integral] si jantele auriu gen ca la subaru si eliminat bandouri?sa mi fac si eu o idee... merci!
    Attached Files
    AdY_JmL_2015

Comment

• am si eu o problema,eu banuiesc ca ar veni de la mpp [corp clapeta]...cateodata mi se tureaza aiurea,variaza turatia,alteori turatia ramane blocata pe la 1500-2000 de ture,dupaia scade singura dar greu,alteori merge perfect etc...voi ce spuneti?a ti avut probleme de genu?l am curatat tot dar degeaba.pot schimba decat senzorul acela de la mpp sau e musai sa schimb tot corpul clapeta?merci!
      AdY_JmL_2015

Comment

• eu cred ca e cablul de acceleratie
        sigpic

Comment

• cablu de acceleratie sau mpp. imprumuta de la un prieten un corp clapeta completa si vezi cum se comporta. daca merge ok, e de vina motorasul tau, daca face in continuare, este cablul.

Comment

• astazi am schimbat corpul clapeta am luat unul din aluminiu[cica sunt mai bune].l am montat si vad ca acum este totul bine,o voi mai urmari sa vad daca mai face,cea a fost mai greu si mai scump am schimbat...acum daca o fi sa mai faca schimb si cablul si asta e.sper ca mpp-ul sa fi fost cauza.am schimbat si placutele de inmatriculare cu unele noi,cele vechi fiind deteriorate.voua la relanti in cat va sta turatia?
            p.s. ma ajuta cineva cu v.t.-ul?
            AdY_JmL_2015

Comment

• Ce de evolutii pe aici...bravo,imi place. Ai inceput ca mine cu modificarile apoi manopera a la "spray" de care au ras toti carcotasii dar totul a iesit bine
              Y!M: alexut.style

Comment

• !

merci zuz-ule...mai urmeaza si altele,pana la vara sper s o finalizez
                on:am ''confectionat'' si eu o ''bucsa'' pentru eliminarea jocului manetei,se comporta bine,plus ca intra si mai precis in viteze
                Attached Files
                AdY_JmL_2015

Comment

• Salut. Foarte frumoasa masina . sa mai vii in fata la D9 s-o pui langa aia albastra cu nmc la numar.......Vii sa vb ca imi trebuie si mie asa ceva pentru schimbator( cica ai fi dator cu o sticla de suc haha ) .
                  p.s. vorbim sambata ca saptamana asta sunt schimbul doi.

Comment

• Buna treaba, bravoo!

Comment

• vreau si eu un sfat de la cineva care a mai facut/auzit de asa ceva.as avea probleme daca as taia o spira din fiecare arc?sunt eibach.exista riscu sa mi iasa din taler cand o ridic pe cric?omor amortizoarele rau?cu cat ar mai cobora?
                      AdY_JmL_2015

Comment

• frumoasa masina. am si eu o specificatie daca nu te superi pe mine. daca vopseai interioru farului adica oglinda cu negru cred ca dadea foarte bine lupa . bafta la modificari !
                        sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                          vreau si eu un sfat de la cineva care a mai facut/auzit de asa ceva.as avea probleme daca as taia o spira din fiecare arc?sunt eibach.exista riscu sa mi iasa din taler cand o ridic pe cric?omor amortizoarele rau?cu cat ar mai cobora?
                          Din ce stiu eu la arcurile sport ultimele spire nu au niciun rol adica sunt "fixe" sunt doar pt. lungimea arcului ... are "by kyo" parca H&R taiate o spira cu amortizoare stock si nu are probleme...
                          I changed her oil , she changed my life
                          sigpic

Comment

• Frumos bad boy , spor la mai multe modificari si drumuri bune! ingrijita masina, dupa ce o vopsesti o sa arate bestial

Comment

• RbN-era frumos dar bate la ochii prea mult
                              Teo21Din-mi e sa nu fie prea caruta
                              vikkmanu-sa vedem pana acum nu am gasit nici un vopsitor serios si competent si la un pret mai rezonabil...aia care s buni sunt foarte scumpi [zici ca n as vopsi un logan ci un mercedes] iar aia ieftini niste tarani care vopsesc masini cu trafaletu)
                              mai atasez si eu o poza in speranta ca ma va ajuta cineva cu un v.t. cu o eliminare de bandouri,caroserie albastru gen skoda rs si jante auriu subaru,merci!
                              Attached Files
                              Last edited by icstrem_no1; 26 February 2013, 23:45.
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Smecherie pe felie
                                Attached Files
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google