Originally posted by xxxgeoxxx
View Post
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
Originally posted by masinar View Postti-a iesit frumos...imi place....sa o stapanesti sanatos ;)
Originally posted by icstrem_no1 View Postnu am vrut metalic sau altceva...am vrut ceva apropiat de culoarea masinii;)mie nu mi se pare mat.unde sa fac anunt la bursa?unde gasesc sectiunea asta?ca nu prea ma pricepAdY_JmL_2015
Comment
-
stopurile) se vopsesc pe exterior, nu pe interior...le dai jos , le smirgheluiesti incet cu un smirghel foarte fin, le degresezi bine , le lasi sa se usuce si vopsesti
in straturi subtiri
ai grija mare cu sprayu sa nu vopsesti cu umbre ca o sa se vada naspa.sigpic
Comment
-
Originally posted by xxxgeoxxx View Poststopurile) se vopsesc pe exterior, nu pe interior...le dai jos , le smirgheluiesti incet cu un smirghel foarte fin, le degresezi bine , le lasi sa se usuce si vopsesti
in straturi subtiri
ai grija mare cu sprayu sa nu vopsesti cu umbre ca o sa se vada naspa.
Care aveti idee cam cat m ar duce schimbarea distributiei [tot ce tine de ea]...role,intinzatoare,curele...etc...ce o mai fi pe acolo.am 39100 km si 4 ani jumatate!risc sa se rupa curelele?AdY_JmL_2015
Comment
-
apropo am uita am spalat masina de espemide ori sinu sa decolorant vopseaua tot asa suntAttached Files
Comment
-
Originally posted by alexandru1 View Posticstrem_no1: ai muncit ceva la vopsit prin billa) ...husele alea nu prea imi plac....materialul ala cu gaurile alea ....prin ele dau cam aiurea....parerea mea...ai putea sa iti iei ceva mai frumos....bafta
AdY_JmL_2015
Comment
Comment